
MHP’DE BAYRAM KUTLAMASI
MHP’DE BAYRAM KUTLAMASI 3 GÜN SÜRDÜ
MHP Batman İl Başkanlığında, yoğun bir bayramlaşma programı yaşandı.
3 gün süren Ramazan Bayramı kutlamasına, binlerce kişi katılım sağladı. Bütün misafirlerle yakından ilgilenen MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, bayramların birleştirici, kucaklayıcı, bütünleştirici ve güçlendirici manevi bir dayanışmanın örneği olduğunu söyledi.

“1 GÜN PLANLADIK, 3 GÜN SÜRDÜ”
Bayram kutlama programlarını bir gün ile sınırlı tutmayı planlamalarına rağmen 3 gün sürdüğünü belirten MHP batman İl Başkanı Kerem Demir: “Öncelikle partimizin Bayramlaşma programına katılım sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Bir kez daha anladık ki; bayramlar, dini ve milli duyguların en üst seviyede yaşanmasının yanı sıra birlik, beraberlik ve bütünleşme zamanıdır. Her yıl gelip geçen sıradan günler olmaktan öte, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin dalga dalga toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu çok özel günlerdir. Bayramları, gerçek anlamıyla ‘bayram’ yapan, bu günlerde yaşadığımız manevi duygulardır. Bayramlar, sevgi, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma, adalet duygularımızın harekete geçmesi için en güzel vesilelerdir.
Bu özel günler, dargınlıkların bitmesi için en güzel fırsatları sunar. Ayrıca bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini sadece bayram günlerinde değil, yaşamın her alanında ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız. Unutmamalıdır ki bayramları bayram yapan onu yaşatanlardır. Bu duygu ve düşüncelerle geçmiş Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik ve mutluluklar getirmesini diler, tüm Batmanlı hemşerilerimin ve değerli partimizin geçmiş bayramını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“Sarıyer taraftarlarının çirkin eylemi yanlarına kâr kalmamalı”
- 02VALİ CANALP “EMEKÇİLER KALKINMANIN TEMEL TAŞIDIR”
- 03OSB YÖNETİM KURULU TOPLANDI
- 04ODUNCU’DAN TÜPRAŞ İŞÇİLERİNE DESTEK
- 05HASANKEYF KIRSALINA 40 MİLYON TL’LİK ALTYAPI HAMLESİ
- 06JANDARMA KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
- 07Aydın Gülmez'den Sarıyer taraftarına sert tepki;
- 08İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI
- 09İL İSTİHDAM KURULU TOPLANDI
- 10DEMİR’DEN VERGİ SÜRESİ UZATMA ÇAĞRISI!
- 11DEVA BAŞKANI YILMAZ'DAN SERT TEPKİ
- 12BAŞKAN GÜNEŞ, 4. TARIM VE ORMAN ŞÛRASI’NA KATILDI
- 13HAMİTOĞLU'NDAN SARIYER TEPKİSİ
- 14BATMAN’DA TARİHİ DOKUNUŞLA MODERN DÖNÜŞÜM
- 15MİLLETVEKİLİ RAMANLI RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU
Henüz Yorum yok