
Spor İle Fiziksel ve Ruhsal Gelişim
Türkiye WUSHU Federasyonu bölgede başlatmış olduğu WUSHU ile fiziksel ve ruhsal gelişim çalışmaları genişleyerek devam ediyor. Türkiye WUSHU Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Abdulaziz Velioğlu önemsediğimiz ve hedeflediğimiz projelerden bir tanesi olan WUSHU ile fiziksel ve ruhsal gelişim projesini Batmanda başlatmış olmanın mutluluğu içindeyiz. Federasyon bünyesinde antrenör diploması alan antrenörlerimiz bulundukları alanda bu doğrultuda gençleri yetiştirerek katkı sağlıyorlar.
Gençleri Güvenli bir geleceğe hazırlama çalışmalarımıza Batmanda başladık diyen, Türkiye WUSHU Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Batman Spor Akademisi Kurucu Başkanı Abdulaziz Velioğlu; “Bu çalışmamız Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile yürüttüğümüz ortak bir çalışma. Amacımız gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimine katkı sağlamak, ulaşamadığımız her genç geleceğe hazırlayamadığımız her genç yarın karşımıza sorunlu olarak çıkabilir.
Hayata geçirdiğimiz bu proje ile gençlerin toplumun manevi değerlerini gözeten kötü alışkanlıklardan kaçınan kendisine, ailesine çevresine ve topluma faydalı bir nesil yetişmesi bizim ana hedefimizdir.
Kötü ve yanlış arkadaş çevresinden ve zararlı madde alışkanlıklarından korunmak, gençlerde bu konuda farkındalık oluşturmak, kendilerini koruma ve kontrol etme noktasında yardımcı olmak da bu çalışmamız kapsamında. Çalışmamızı daha da geniş alanda yürütmek için tabana yayıyoruz. Bu çalışmamızda bizden desteğini esirgemeyen başta Sayın Valimize ve vali yardımcılarımıza, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA TARİHİ DOKUNUŞLA MODERN DÖNÜŞÜM
- 02MİLLETVEKİLİ RAMANLI RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU
- 03Öğrenciler Gazze İçin Kermes Düzenledi
- 04Petrolspor U14 takımı Türkiye 4'ncüsü oldu
- 05BARO’DAN SARIYER TARAFTARINA SUÇ DUYURUSU
- 06TARİH, KÜLTÜR VE DAYANIŞMA BULUŞMASI
- 07İHSAN TAŞ YAPAY ZEKA İLE İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU
- 08EKMEN; ‘HOLİGANLIĞIN KİMSEYE FAYDASI OLMAZ!’
- 09TEMİZLİK KAMPANYASI HİLAL’DE BAŞLADI
- 10Doyan; ‘Asla kabul edilemez, özür dilemeye davet ediyoruz’
- 11Milletvekili Oduncu’dan Petrolspor’a yapılan ırkçı saldırılara sert tepki
- 12BATMAN - İZMİR UÇUŞLARI BAŞLIYOR
- 13Ramanlı, İluh Mahallesindeki sorunları dinledi
- 14ESNAF ODASI’NDAN EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 15MAHALLELİ İSTEDİ, VALİ CANALP TALİMAT VERDİ
Henüz Yorum yok