
ÜNİVERSİTE'YE 52 BİN EURO’LUK DESTEK
BÜ’YE 52 BİN EURO’LUK DESTEK
Batman Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Manap’ın, “Genç Anne-Babaların Dijital Ebeveynlik Farkındalığını Geliştirme” isimli projesi, 52 bin Euro’nun üzerinde destek hakkı kazandı.
“ÖNEMLİ BİR PROJE…”
Batman Üniversitesi’nde ‘Gençlik Katılımı Proje’ başvuruları kapsamında Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Manap’ın, “Genç Anne-Babaların Dijital Ebeveynlik Farkındalığını Geliştirme” isimli projesi 52 bin Euro’nun üzerinde destek hakkı kazandı. Avrupa Birliği tarafından destek hakkı kazanan projeyle ilgili açıklama yapan Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, kuşaklar arasındaki en önemli konulardan biri olan dijitalliği ele almasının projenin desteklenmesini daha da anlamlı kıldığını belirtti.
REKTÖR DEMİR, MANAP'I TEBRİK ETTİ
Desteklenmeye değer görülen bu nitelikli projenin akademik literatüre önemli katkı sunacağını ifade eden Rektör Demir, projenin psikolojik ve sosyolojik açıdan da topluma fayda sağlayacağını vurguladı. Batman Üniversitesinin hem fiziki hem de akademik kapasitesini her geçen gün artırarak nitelikli çalışmalara imza attığının altını çizen Rektör Demir, projesi destek hakkı kazanan Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Manap’ı başarısından dolayı tebrik ederek üniversite akademik personelinin bu tür projelere başvurmaları teşvikinde bulundu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 02AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 03BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 04BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 05TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 06Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 07KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
- 08KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
- 09BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
- 10“İSLAM ÜLKELERİ DERHAL HAREKETE GEÇMELİ”
- 11160 Kur’an Kursu öğrencisine teknoloji bağımlılığı eğitimi
- 12“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 13BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 14İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 15GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
Henüz Yorum yok