
Petrolsporlu Atletlerden madalya yağmuru
Bursa da yapılan Özcan Kutlu U-14 küçükler Türkiye şampiyonasına katılan Petrolsporlu atletler 8 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.
Cuma günü Gülle atma branşında piste çıkan minik atletlerden Muhammed Efe Kol 8.82'lik atışı ile Türkiye şampiyonu olurken, İsmail Badem ise 8.68 ile Türkiye ikincisi olarak madalyalarını aldılar.
Uzun atlama branşında yarışan İsa Arslan 4.82 atlayışı ile Türkiye 5 ve 1000metre de yarisan Enes İlhan ise 3.07 koşarak Türkiye 5 olarak madalya kazandılar.
Yürüyüşçülerimiz 4 madalya kazandılar
Cumartesi günü yapılan 2000 metre yürüyüş şampiyonası'nda piste çıkan Batman Petrolsporlu atletler 3 Türkiye 2.ve 1 adet Türkiye 3 madalyası kazandılar.
Özkan Aydın, Aleyna Yağmur Karakoç, Osman Ekinci Türkiye 2 olurken, Şevval Evin Çınar Türkiye 3 oldu. Sporcuların elde ettikleri başarı Petrolspor yönetimini sevince boğdu.
Tpao Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor kulüp başkanı Murat Karataş yaptığı açıklamada "Okul elemeleri sonucunda Atletizm branşında takımımıza kazandırdıgımız ve antrenmanlarını tesislerimizde sürdüren öz ve öz Batman'lı sporcuların elde ettikleri Türkiye şampiyonlukları gurur vericidir. Buda altyapı Atletizm takımlarımızın bilimsel olarak çalıştıkları ve bunun neticesinde emeklerinin karşılığını aldıklarını göstermektedir. Katkılarından dolayı antrenörlerimize, beden eğitimi öğretmenlerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.


.jpeg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BASIN, HAKİKATİ ULAŞTIRMA VAZİFESİNİ ÜSTLENİYOR”
- 0224 Temmuz Basın Bayramı Kutlu Olsun
- 03BAMMED: GAZETECİLİK HALKIN SESİ, VİCDANIN KALEMİDİR
- 04“BATMAN BASINI KIYMETLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”
- 05ÖĞRENEN MAHALLELER, BİLİNÇLİ AİLELER PROJESİ SÜRÜYOR
- 0660 SU KUYUSUNDA BAKIM VE VERİMLİLİK ÇALIŞMASI
- 07SEMT PAZARLARI DENETLENİYOR
- 08“TARAFSIZ VE ÖZGÜR BASIN, GÜÇLÜ DEMOKRASİLERİN TEMELİDİR”
- 09GENÇ ASKON’DAN BASIN BAYRAMI BULUŞMASI
- 10BGYC’DEN 24 TEMMUZ MESAJI
- 11ATAY “BASIN, DEMOKRASİNİN GÜVENCESİDİR”
- 12BASIN BAYRAMI ACI BİR TABLONUN GÖLGESİNDE KUTLANIYOR
- 13BAB-GED’den "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" mesajı
- 14BBD BAŞKANI UYANIK “YEREL BASINA DESTEK ŞART, SANSÜR HALA SÜRÜYOR”
- 15MÜFTÜ DURMUŞ’TAN YAZ KUR’AN KURSU ZİYARETİ
Henüz Yorum yok