
"Okula gidiyoruz" dediler bir daha geri dönmediler
Batman'ın Cudi (İpragaz) Mahallesi'nde dün 14 yaşındaki iki arkadaş, "okula gidiyoruz" diyerek çıktıkları eve bir daha geri dönmediler. Çocuklarının hayatlarından endişe eden aileler, bulunmalarını istedi.
Edinilen bilgiye göre, pazartesi günü sabah okula giden 8'inci sınıf öğrencileri Furkan Aydın ile Azad Kaya arkadaşlardan haber alınamıyor.
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Furkan Aydın’ın ağabeyi Veysi Aydın, kardeşinin ve arkadaşının böyle bir hata yapacağına ihtimal vermediğini söyledi.
Kardeşinin sakin ve uslu biri olduğunu söyleyen Aydın, "Sabah saatlerinden itibaren kayıplara karışması bizleri ve arkadaşının ailesine perişan etmiş durumda. 7 Mayıs Pazartesi günü arkadaşıyla okula gidiyoruz deyip bir daha geri dönmediler. Adli merciler dahil gitmedik yer bırakmadık. Ailece seferber olmuşuz." dedi.
Aydın, "Otogarda bazı arkadaşları onları görmüş. Ancak nereye bilet aldıklarını bilmiyoruz. Otobüs firmaları nasıl oluyor da 14 yaşlarındaki çocuklara bilet satışı yapıyorlar. Bu bir suçtur ve çocuklarımızın hayatlarını tehlikeye atıyor. Kardeşim ve arkadaşının hayatlarından endişe etmeye başladık. Bulanların, yerini bilenlerin emniyet birimlerine veya bize Allah rızası için 0543 619 92 78 telefona bildirebilir." diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 02BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 03SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 04ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 05“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 06İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 07“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 08KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 09İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 10EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 11EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 12UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 13ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 14ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 15KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
Henüz Yorum yok