MÜJDECİ “100 YILLIK KÖY SAYISIZ SORUNLA KARŞI KARŞIYA”
MÜJDECİ “100 YILLIK KÖY SAYISIZ SORUNLA KARŞI KARŞIYA”
Batman’a geçtiğimiz yıllarda bağlanan İkiztepe Mahallesi’ni ziyaret eden DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, köyden mahalle statüsüne geçerken İkiztepe’nin hiçbir hizmetten faydalanmadığını belirtti.

Batman’ın birçok noktasında olduğu gibi İkiztepe Mahallesi’nde sayısız altyapı ve sosyal donatı sorunu olduğunu belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci “Eski adı ile Gırbereşık köyünde bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. Maalesef köy statüsünden mahalle statüsüne geçen İkiztepe’de 1990’ları andıran manzaralar hakim. Mahallemiz hiçbir sosyal donatı alanına sahip olmadığı gibi bir temel ihtiyaçlar olan yol, kanalizasyon, park, sağlık ocağı gibi elzem hizmetlerden de mahrum bir halde bulunuyor. Mahalle sakinleri belediye otobüslerinin sadece birkaç noktaya sefer sağlayarak vatandaşları bu alanda da mağdur ettiğini defaatle belirtiyor.
Son dönemde artan hırsızlık olaylarından da şikayet eden vatandaşlarımız bir an önce ışıklandırma sorunun da çözülmesini bekliyor. Mahalle sakinleri köy yolunun kışın çamurdan, yazın da tozdan kirden geçilmedini ifade etti. Bu vatandaşlarımız bunu hak etmiyor. Bir an önce 1400’den fazla vatandaşımızın hayatını idame ettirdiği 100 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan mahallemizdeki sorunların ciddiyetle ele alınması gerekiyor. Şehrin yöneticilerini vatandaşımızın sorunlarını yerinde görmeye ve çözüm üretmeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok