HASANKEYF GENÇLİKLE TÜRKİYE GÜNDEMİNDE
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Antik Kent Hasankeyf ilçesinde hizmete sunduğu ‘Gençlik Kampı’ Türkiye’nin 81 ilinden gençleri ağırlamaya devam ediyor.
Son olarak Rize, Çanakkale ve Kocaeli illerinden gelen 210 genç Antik Kent Hasankeyf başta olmak üzere, Midyat, Malabadi Köprüsü, TPAO’nun ilk petrol kulesini ve tarihi mekânları gezdi. Rize, Çanakkale ve Kocaeli illerinden gelen 210 gencin ‘Tarih, Kültür ve Medeniyet’ projesi kapsamında geldiklerini belirten Hasankeyf Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Veysi Datlı programın dolu dolu geçtiğini söyledi.
İlçe Müdürü Datlı “Her hafta Hasankeyf Gençlik kampımızda Türkiye’nin farklı illerinden gençlerimizi misafir ediyoruz. Batman’ı gezme ve tanıma fırsatı bulan gençlerimiz memleketlerine olumlu güzel hatıralarla ayrılıyorlar. Buda bizleri son derece mutlu ediyor. Batman halkının ne kadar, misafirperver, cana yakın ve hoşgörülü olduklarını görüyorlar. Gençlerimizi Batman’ı unutmamak ve bir daha gelmek umuduyla uğurluyoruz” diye konuştu.
Müdür Datlı ayrıca programlarda ve yapılan gezilerde kendilerine her türlü desteği veren Batman Valisi Ekrem Canalp başta olmak üzere, Hasankeyf ilçe Kaymakamı Mehmet Ali İmrak’a, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e, TPAO Bölge Müdürü Murat Karakaş’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF YOLUNA YENİ AĞAÇLAR DİKİLİYOR
- 02MEYVE FİDANI DİKİM SEZONU BAŞLADI
- 03KENT GENELİNDE İLAÇLAMA
- 04HER GÜN 2 BİN 542 KİŞİYE SICAK YEMEK
- 05BİR ÜNİTE KAN, BİRÇOK HAYAT
- 06BATMAN ENGELLİLER ADANA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR
- 07CANALP, KOZLUK’TA VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 08KADINLAR TEZHİP SANATINI ÖĞRENİYOR
- 09EKMEN’DEN PAHALI UÇAK BİLETLERİ İÇİN REKABET KURUMU’NA BAŞVURU
- 10BATMAN’DA TOPLU ULAŞIMA YENİ GÜÇ
- 11FİLİSTİN FİLM GÜNLERİ BATMAN’DA
- 12BATMAN GARI’NDA EĞİTİM VE TATBİKATI
- 13TÜRKAN “MECLİS KARARLARI, GAZETELERDE YAYIMLANMALI”
- 14TİCARET BORSASI’NDAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK
- 15HABİZBİNİLİLERDEN, KIZILAY'A KAN BAĞIŞI




Henüz Yorum yok