HDP SEÇİM KİLİT PARTİSİDİR
HDP SEÇİM KİLİT PARTİSİDİR
HDP, Halkların Demokratik Partisi, seçim çalışmaları sürdürürken, basın ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürümüz Yüksel Çiftçi’yi seçim çalışmaları hakkında açıklamalar da bulundular.
HDP Milletvekili adayları Necdet İpekyüz, Ayşe Acar Başaran, HDP İl Eş Başkanı Berivan Helen Işık ve HDP il yönetimi heyeti Objektif Gazetesindeydi.
BARAJ SORUNUMUZ YOK
HDP Batman milletvekili Ayşe Acar Başaran, Ak Partinin partimizi baraj altında bırakma çabalarını halkımız boşa çıkaracak. 24 haziran seçimlerin de, Batman’dan HDP olarak 4 milletvekili kesin çıkaracağımıza inanıyoruz. Bunu söylerken afaki konuşmuyoruz. Seçimlerde aldığımız oy oranı ve oy sayısını göz önünde bulundurarak söylüyoruz.
Sandık taşımalarla bizlere verilecek oyları engellemeye çalışıyorlar. Sandık taşımalarının yapılacağı yerlere baktığımız da partimizin % 80 oy aldığı bölgelerdir.
İktidarın tüm oyun ve tuzaklarını halkımızla bozup, meclise güçlü bir şekilde gireceğimize inanıyoruz. Çalışmalar kapsamında halkımızın HDP ‘yi güçlü bir şekilde sahiplendiğine şahit oluyoruz. Bu onurlu halkın baraj sorunu söz konu bile değil.
.jpeg)
ADAYLARIMIZ BATMAN’LI
Bazı kesimlerin adaylarımızla ilgili eleştirilerini kınıyoruz. Adaylarımız tümü Batmanlıdır. Adaylarımızın tümü donanımlı ve siyasi olarak bilgi ve birikimli arkadaşlarımızdır.
HDP BARIŞTAN VE ÇÖZÜMDEN YANA
HDP Batman milletvekili adayı Necdet İpekyüz :
AKP siyasi olarak kendini bitirmiş bir siyasi partidir. AKP gerek merkez yönetimine , gerekse de illerdeki yönetim ve yapılanmalarına baktığınız da %70 değişikliğe uğradığını öreceksiniz. Yol arkadaşlarını yolda bırakarak kendi sonunu hazırlamış bir partidir. AKP den ayrılanlar kerhen partilerini destekleyecekleri açıklamalarında bulunuyorlar. AKP’nin kurmuş olduğu korku imparatorluğundan çekindiklerinden dolayı böyle açıklamalar da bulunuyorlar.
Bize Kürt partisi tanımlaması yaparak, batıdan oy almamızı bilerek engellemeye çalışıyorlar. Halbuki bölgede ikinci parti konumunda olan ve Kürtlerden oy alan parti AKP’dir. Öyle ise onlar da mı Kürt partisi diyeceğiz. Ya da onlar batıdan oy aldıklarında dolayı , bizimde onlara Türk parti mi dememiz lazım.
Bizler daha iyi bir demokrasi ve daha iyi bir anayasa için mücadelemizi sürdüreceğiz. HDP barıştan ve çözümden yana bir partidir
Ülkemizde medya tek sesli olmuş, basında yer edinemiyoruz. Seçime girecek tüm siyasi partilerin eşit şartlarda girmesi gerekirken, HDP medya da yer almakta zorlanıyor. Dedi. Objektif Haber
.jpeg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN MODELİ GENÇLERLE BULUŞTU
- 02BAĞLARDA YEŞİL BUDAMA EĞİTİMİ
- 03MEHMET SIDDIK ÇİFTÇİ'YE YENİ GÖREV
- 04RUHSATSIZ KAÇAK DÜKKAN YIKILDI
- 05Engelli Aktif Yaşam Merkezi'nden Özel Bireylere Güçlü Destek
- 06ŞANSİ : "TERÖRSÜZ TÜRKİYE HEDEFİ TARİHİ BİR ADIM"
- 07BELEDİYEDEN YOL ATAĞI
- 08HASANKEYF TÜNELİNDE KAZA : 12 YARALI
- 09ALTERNATİF BAĞLANTI YOLU ÇALIŞMALARI BAŞLADI
- 10SOKAK LAMBALARINA DENETİM AYARI
- 11PLATFORMDAN BARIŞ ÇAĞRISI
- 12BATMAN - DİYARBAKIR HATTINDA ZAM
- 13MEZARLIKLARDA TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 14HELKIS DAĞI’NDA ŞİFA HASADI
- 15İŞKUR'DAN GİRİŞİMCİYE 418 BİN TL DESTEK




Henüz Yorum yok