MÜJDECİ “BATMAN SAHİPSİZ DEĞİL”
MÜJDECİ “BATMAN SAHİPSİZ DEĞİL”
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman Havalimanı’nın kaderine terk edilmeye çalışıldığını belirtti.
Önümüzdeki aydan itibaren Batman Havalimanı’ndaki sefer sayısının yarı yarıya düşürülecek olması ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “700 bine yakın insanın yaşadığı Batman’dan havayolu ile sefer yapılabilecek sadece İstanbul ve Ankara rotasının olması başlı başına büyük bir sorun iken, Batman’dan İstanbul’a yönelik sefer sayısının da önümüzdeki aydan itibaren yarı yarıya düşürülecek olması tam anlamıyla Batman’ı yok saymaktır. Batmanımız gün geçtikçe büyüyen, dinamizmi artan bir kenttir.
Son dönemde uçuşta önemli rekorların elde edildiği Batman Havalimanı’nda tam da yolcu sayısının artacağı yaz aylarında alınan bu kararı kabul etmiyor ve derhal karardan vazgeçilmesini talep ediyoruz. Batmanlı vatandaşlar, Türkiye’nin herhangi bir şehrine gidiş için İstanbul’u transit olarak kullanıyor ve buraya gidiş en yüksek bilet ücretini ödemek zorunda bırakılıyor. Bu da yetmezmiş gibi şimdi de uçuş sayısını yarıya düşürmeye karar vermişler. İktidar partisi temsilcileri de şehrimizi yok sayan bu kararı çoktan kabul etmiş durumda.
Böyle giderse İstanbul’a gitmek için 2, 3 bin liralık bilet fiyatları ile karşı karşıya kalacağız. Önceki hafta Batman Otogarı önünde yaptığımız basın açıklamasında da Batmanlı vatandaşların şehirlerarası ulaşım açısından ciddi sorunlar ile karşı karşıya kaldığını belirtmiştik. Bu şehrin vatandaşlarının her yönden mağdur edilmesine seyirci kalmayacağız. Karar geri alınmazsa tepkimizi birçok farklı yolla da göstermeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KAYMAKAM BÖYÜK, 9 KÖYDE TALEPLERİ DİNLEDİ
- 02ANNE VE BEBEK SAĞLIĞINA EVDE TAKİP
- 03GERSAN ELEKTRİK ABD PAZARINDA!
- 04BEŞEVLER VE HUZUR MAHALLELERİNDE PARKE YAMA ÇALIŞMASI
- 05FERDİ KURT’UN EKİBİNE AHMET AŞSIZ KATILDI
- 06VALİ CANALP’TEN KAYMAKAM ARSLANŞAHİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- 07BATMAN'IN LEZZET HİKAYESİ YAZILACAK
- 08VALİ CANALP “AİLEYİ VE TOPLUMU MERKEZE ALAN BİR SİSTEM KURDUK”
- 0919 MAYIS HAVUZU YİNE EN TEMİZ HAVUZ OLDU
- 10BATMAN’IN SICAĞINA RENKLİ DOKUNUŞ
- 11Venezuelalı forvet Cordova, Batman Petrolspor’da
- 12UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 6 KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
- 13600 TON ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 14TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR
- 15MHP’DEN BAKAN MEMİŞOĞLU'NA BATMAN'IN SAĞLIK RAPORU




Henüz Yorum yok