Köy okulu öğrencilerine kırtasiye yardımı
Batman'ın Kozluk (Hezo) ilçesindeki köy okullarında eğitim gören öğrencilere "Kardeş Okul Projesi" kapsamında kırtasiye malzemesi dağıtıldı.
Kozluk Merkez Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, ikici dönemin başında öğretmenler kurul toplantısında aldıkları kararla her ay bir köy okuluna ihtiyaçları doğrultusunda kırtasiye malzemesi yardımında bulunuyor.
Proje kapsamında Kozluk Merkez Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerinden bir grup, nisan ayı için kardeş okul seçtikleri Danagözü İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilere kırtasiye malzemelerini ulaştırdı.
Kozluk Merkez Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mansur İbdi, köy okullarındaki öğrencilerin ihtiyaçlarını az da olsa karşılamak, okullar arası dayanışma ve yardımlaşma ruhunu canlı tutmak adına bu kararı aldıklarını söyledi.
İbdi, "Okul olarak, ikinci dönemin başında öğretmenler kurul toplantısında aldığımız karar doğrultusunda her ay bir kardeş okul belirledik. Şubat ayında Geçitaltı İlkokulu, mart ayında ise Yankılı İlkokulu kardeş okul seçilerek, ihtiyaçları belirlendi. Belirlenen ihtiyaçlar, okul idareci ve öğretmenleri tarafından temin edilerek, köy okullarında okuyan öğrencilerimize ulaştırıldı. Nisan ayında ise Danagözü İlkokulunu kardeş okul olarak seçip, kırtasiye malzemelerimizi ulaştırdık. Maddi anlamda küçük bir yardım olmasına rağmen minik öğrencilerimizin yüzündeki tebessüm paha biçilemez bir değerdi. İnşallah bu proje kapsamında her ay bir kardeş okul seçerek, yardımlarımız devam edecek." dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Modern Aile Mezarlığı defin işlemlerine açıldı
- 02Müdür Gümüş’ten OSB Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu’na ziyaret
- 03ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
- 04Batman İl Özel İdaresi araç ve makine parkını güçlendirdi
- 05Otobüs Şoförlerine ‘Vatandaşlara Daima Nazik Yaklaşın’ Eğitimi
- 06Esnafa Uygun Fiyatlı Araç Fırsatı Sürüyor
- 07“Temiz Mahalle” Uygulaması düzenli olarak devam ediyor
- 08HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI
- 09Batman Emek ve Demokrasi Platformu 2026 bütçesine tepki gösterdi
- 10Kozluk’a yeni Dahiliye Uzmanı atandı
- 11UYANIK: “ESNAF SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLANMAK İSTEMİYOR”
- 12Yetimler Vakfı, Afrika'daki Mazlumlar İçin Destek Çağrısında Bulundu
- 13Batman Nüfus İl Müdürlüğü’nden Personeline Önemli Promosyon Anlaşması
- 14ISMARLAMA GİYİM HÂLÂ GÖZDE
- 15YENİ HASTANE İÇİN HIZLANDIRMA TALEBİ




Henüz Yorum yok