İLUH DEVLET HASTANESİ HASTA KABULÜNE BAŞLADI
İLUH DEVLET HASTANESİ HASTA KABULÜNE BAŞLADI
Batman eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, yeni ismiyle İluh Devlet Hastanesi, bakım ve onarım çalışmalarının ardından hizmete açıldı.
17 branşta hasta kabulünün yapıldığı sağlık tesisinde; 17 uzman, 21 pratisyen hekim ve 165 sağlık çalışanının görev yaptığı belirtildi. İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, bakıma alınan İluh Devlet Hastanesine ilişkin yazılı bir açıklamada bulundu. Pamukçu, yaptığı açıklamada, "Bir süre önce İluh Devlet Hastanesine dönüştürülen ve hemen arkasından bakım onarım çalışmalarına başlamış olduğumuz sağlık tesisi hasta kabulüne başlamıştır. Sağlık tesisimizde; dahiliye, çocuk sağlığı ve hastalıkları, ortopedi ve travmatoloji, dermatoloji, kardiyoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon, anestezi, radyoloji, göz hastalıkları, psikiyatri, çocuk psikiyatri poliklinikleri ile birlikte evde sağlık hizmetleri, diyetisyen polikliniği, çocuk gelişimi uzmanı, psikolog ve sosyal hizmet uzmanı alanlarında hizmet verilecektir" dedi.
ACİL VE DİĞER BİRİMLER DİZAYN EDİLDİ
"Acilde kırmızı, sarı ve yeşil alanlarımız ile tüm yaş gruplarına hizmet vermekle beraber laboratuvar, ameliyathane, yoğun bakım, röntgen, kan alma, ultrason, NST, EKG, EFOR testi birimlerimiz hizmete uygun olarak dizayn edildi." diyen Pamukçu, şöyle devam etti: "Hastanemizde dahiliye, çocuk, cerrahi ve doğum servisi olmak üzere dört aktif servisimiz bulunmaktadır. Sağlık tesisimizde 70 servis yatağımız mevcut olup bunlardan 12 adet yoğun bakım yatağımız bulunmaktadır. Pandemide en etkili yöntem olan aşı için Sinovac ve Biontech poliklinikleri oluşturulmuş olup PCR numuneleri için de 4 PCR numune kabulü hizmeti verilmektedir. Ayrıca yakın bir zamanda hastanemize Bilgisayarlı Tomografi ve Laporoskopi cihazı gelecek olup hastanenin dış cephesinin boyanması çalışmaları da tamamlanacaktır."
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞANSİ, TÜGVA YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
- 02RAMANLI: YURT DIŞI UÇUŞLAR BAŞLAMALI
- 03GENEL BAŞKAN SERT’TEN BATMAN’DA YOĞUN TEMAS
- 04ÇETİN: DEVLETİMİZİN BEKASI HER TÜRLÜ HESABIN ÜZERİNDEDİR
- 05EKMEN: ADLİ TATİL, ADALETİN DE TATİLE ÇIKMASI ANLAMINA GELMEMELİ
- 06BAYRAM DEMİRHAN BATSO BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
- 07 İMZALAR ATILDI
- 08MERETO’NUN ZİRVESİNDE MÜZİK, DOĞA VE YILDIZLARLA UNUTULMAZ GECE
- 09İDDİALARIN AYDINLATILMASI İSTENDİ
- 10746. HAFTADA KAYIP AYDIN AY İÇİN ADALET TALEBİ
- 11ZABITADAN PİDECİLERE DENETİM
- 12PWK, ŞEYH ABDURRAHİM'İ MEZARI BAŞINDA ANDI
- 13DOA İLE HEM ÇEVRE HEM VATANDAŞ KAZANIYOR
- 14KAYMAKAM ARSLANŞAHİN’DEN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET
- 15AĞAÇ VE FİDANLARA CAN SUYU




Henüz Yorum yok