
Vali Hulusi Şahin’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı
Vali Hulusi Şahin’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı
Batman Valisi Hulusi Şahin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda şunları söyledi.
"Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de bağımsız basındır. Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak ilkelerine uyan bir medyanın toplumsal kalkınma ve gelişmenin sağlanmasında önemli bir yeri vardır. İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyon içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her türlü şartta görevlerini yerine getiren gazetecilerimizin zaman mevhumu gözetmeksizin, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için verdikleri mücadele takdire şayandır.
Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteciler, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmakta ve buna bağlı olarak toplumun gelişimine katkı sağlamaktadır.
Bu itibarla; Basın Meslek ve Ahlak İlkeleri’ni kendilerine ilke edinen ve kamu hizmetlerinin yürütülmesinde önemli katkıları olan tüm basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü en kalbi duygularımla kutlar, esenlikler dilerim. "
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01SİLAHLI SALDIR: 4 ÖLÜ
- 02BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KURSLAR
- 03KÜÇÜKLER MASA TENİSİNDEN BÜYÜK BAŞARI: BATMAN’IN GURURU
- 04KENT MEZARLIĞI ÇALIŞMALARI TAM HIZ İLERLİYOR
- 05Eczacılar Odası kongreye gitti
- 06ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VALİZİM HAZIR DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
- 07ÖZEL KURSLARDA HAKSIZ REKABET İDDİASI
- 08U14 VE U15 TAKIMLARINDAN FARKLI GALİBİYET
- 09“BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMALIYIZ”
- 10BATMANLILAR DİJİBOARD’DA MAÇ HEYECANI YAŞADI
- 11USTABAŞI AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 12BAKAN GÖKTAŞ "55,7 MİLYON LİRALIK DOĞUM YARDIMI YAPILDI"
- 13“YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİNDE SEZON FİNALİ
- 14HOBİ BAHÇELERİNİN YIKIMI SÜRÜYOR
- 15Petrolspor’a Sağlık Desteği Yaşam Hastanesi’nden
Henüz Yorum yok