
Kuyumculardan halka ‘altın’ çağrısı
Altın fiyatları düşüşünü sürdürürken halk, altın almak için kuyumcuların yolunu tutuyor. Altındaki düşüşle birlikte halkın altın talebinin arttığını belirten kuyumcular, altına yatırım yapmak isteyen halka önemli tavsiyelerde bulundu.
Son günlerde altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Altında yaşanan düşüşle birlikte halk kuyumculara akın ediyor. Bu durum altın piyasasını hareketlendirirken kuyumcuların ise yüzünü güldürüyor.
Altında yaşanan düşüşün hem kendileri hem de halk için olumlu olduğunu belirten kuyumcular, halkı yatırım için altın almaya çağırdı.
Günümüzde en iyi yatırım aracının altın olduğunu belirten kuyumcular, altın fiyatlarındaki düşüşün çok fazla devam etmeyeceği öngörüsünde bulundu.
“Fiyatlar düştükçe talep artıyor”
Bir aydan fazladır altın fiyatlarının düşüşte olduğunu belirten kuyumcu Şükrü Cengiz, “Hemen hemen her gün gram altından 5 lira düşüktedir. Altın fiyatlarındaki düşüş işlerimizi çok etkiliyor. Fiyatlar düştükçe talep artıyor. Şu anda birikimi olan herkes hem yatırım için hem de düğün hazırlığı için altın alımına yönelmiş durumda. 22 gram altının fiyatı 503 liradan 404 liraya düştü. Çeyrek altın 710 lira, ata altını 2 bin 840 liradan satıyoruz. Önceden yüksek fiyata alıp zarar edenler de var, şimdi alıp sonrada kar edenler de olacak. Parası olanlara altın almalarını tavsiye ediyoruz.” ifadelerini kulandı.
“En iyi yatırım altındır”
Halka altın almalarını tavsiye ettiklerini söyleyen bir diğer kuyumcu Alaaddin Bilgin, “Altın fiyatları eskiye göre şu anda en dip seviyelerdedir. Müşterilerimize şu anda altın almalarını tavsiye ediyoruz. Altını olanlarında şu anda bozmamalarını tavsiye ediyoruz. Altın biraz daha düşebilir ama fazla düşmez diye düşünüyoruz. Bu dalgalanmalardan dolayı en iyi yatırım altındır. Şu anda ufakta olsa birikimi olan herkes altın almaya başladı. Altın fiyatlarındaki dalgalanma fazla sürmez.” diye konuştu.
Altının yine yükseleceğini tahmin ettiklerini ifade eden Bilgin, konuşmasına şöyle devam etti: “Bizim için önemli olan altında alışveriştir. Altın fiyatının yükselesinde de düşmesinde de pek fark etmiyor. Çünkü bizim aradaki kâr marjımız aynıdır. Altının gramı 540 lirada olsa 400 lirada olsa aradaki kârımız aynıdır. Bizim için önemli olan satışların olmasıdır.”(İLKHA)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 02BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 03SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 04ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 05“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 06İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 07“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 08KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 09İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 10EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 11EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 12UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 13ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 14ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 15KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
Henüz Yorum yok