
Pandemi ile Mücadelede Yeni Bir Sayfa Açıldığı Belirtildi
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya: Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Vali Yardımcıları Tuğba Polat ve Ramazan Fani, Sason ve Gercüş kaymakamları ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.
Vali Hulusi Şahin’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu, Covid-19 salgını ile ilgili ilin genel durumuna ilişkin sunumuyla devam etti.
Konuşmasında geçtiğimiz mart ayından bu yana Türkiye’nin Covid-19 salgınına karşı etkin bir mücadele verdiğini belirten Vali Şahin, sonbahar dönemiyle beraber pandemi ile mücadelede yeni bir sayfanın açıldığını ifade etti.
Yaz mevsiminde Batman’ın kötü bir dönem geçirdiğini ifade eden Şahin, “Ağustos ayının ortalarından itibaren kamu kurum kuruluşlarını işbirliğiyle oluşturulan filyasyon ekiplerinin sıkı denetimlerinin sonuçlarını iyi bir şekilde aldık. Bunu devam ettirmek için hepimize önemli görevler düşüyor. Ancak Türkiye genelindeki artan vaka sayısı bizi de etkileyebilir. Bununla ilgili tedbir almamız gerekiyor. Türkiye genelinde yeni alınan tedbirler bizim için bir fırsat. Bu tedbirleri sıkı bir şekilde uygulamamız lazım.” dedi.
Kamu kurum çalışanlarının tedbirlere uymaları konusunda kurum yöneticilerine uyarında bulunan şahin, “Vatandaşımızın sağlığını koruyabilmek için öncelikle kendimizin ve personelimizin sağlığını koruyacağız ki çalışabilelim ve vatandaşımıza en iyi hizmeti verebilelim. Bu bizim birinci önceliğimiz.” diye konuştu.
Toplantı yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ESNAF ODASI’NDAN EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 02MAHALLELİ İSTEDİ, VALİ CANALP TALİMAT VERDİ
- 03ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜ SON HAFTAYA KALDI
- 04Batman’da meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı
- 05MEZARLIKLARDA İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
- 06AİLE ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 07NEVİZADE CAFE RESTAURANT AÇILDI
- 08Baytar, “Kayıplarımızın failleri bulunsun ve yargılansın”
- 09LOKUM ÜRETİM TESİSİ HİZMETE AÇILDI
- 10SOYSAL VE TUNÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 11SAÇ EKİMİ YAPACAKLARA UYARI !
- 12KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 13Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 14MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 1550 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
Henüz Yorum yok