Kapalı Cerrahi ile Omuz Tendon tedavisi
Kapalı Cerrahi ile Omuz Tendon tedavisi
Sağ omuz ağrısı şikayeti ile Bölge Devlet Hastanesine başvuran 44 yaşındaki hasta Tesia Tekin’in omuzunda tendon yırtığı tespit edilmiştir. Kapalı cerrahi ile omuz tendon (artroskopik rotator cuff tamiri) tamiri operasyonu yapılarak hasta taburcu edildi.
Sağ omuz ağrısı şikayeti ile Bölge Devlet Hastanesine başvuran 44 yaşındaki hasta Tesia Tekin’in omuzunda tendon yırtığı tespit edilmiştir. Kapalı cerrahi ile omuz tendon (artroskopik rotator cuff tamiri) tamiri operasyonu yapılarak hasta taburcu edildi.
Başarılı ameliyat hakkında bilgi veren Op. Dr. Tunay Erden şunu söyledi “ Hasta daha önce özel hastaneye gittiğini ve sağ omuzunda lif yırtığı nedeni ile kendisine ameliyat önerildi. Yapılan Muayene sonrası hastanın MR sonuçları değerlendirildi ve sağ omuzda tendon yırtığı olduğu görüldü. Hastamıza tamamen kapalı yöntemle artroskopik tamir işlemi başarı ile uygulandı. Hastanın genel durumu iyi ve taburcu edildi.”
SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM
Tesia Tekin, “ Omuzumda çok şiddetli ağrım vardı. Omuzumu hareket ettiremiyordum. Bunun için hastaneye müracaat ettim. Doktorum bana ameliyat olmam gerektiğini söylediğinde korktum. Fakat doktorum bana güven verdi. Başarılı bir ameliyat geçirdim. Beni sağlığıma kavuşturduğu için doktoruma teşekkür ediyorum” dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATI YAKASI İÇİN YENİ ULAŞIM HATTI
- 02TRAFO YATIRIMLARI HIZLANIYOR
- 032026 İKİNCİ DÖNEM HİBE BAŞVURULARI AÇILDI
- 04ANKARA’DA VEFA GECESİ
- 05YAPAY ZEKÂ DESTEKLİ RADAR DÖNEMİ
- 06STM’LER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
- 07BAKAN YARDIMCISI EMİNOĞLU, VALİ CANALP’I ZİYARET ETTİ
- 08CANALP ÇİFTİ, TORU AİLESİNİN İFTAR SEVİNCİNE ORTAK OLDU
- 09TOPTAN GIDACILAR SİTESİNDE SONA DOĞRU
- 10ÜCRETSİZ EKMEK YARDIMINDAN YARARLANAN AİLELERE YENİ DESTEK
- 11REKTÖR DEMİR’İN BATMAN OBJEKTİF GAZETESİ’NİN 13. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI
- 12500 BİN RİYALLİ ARAŞTIRMA ÖDÜLÜ
- 13VALİ CANALP'TAN OBJEKTİF'E 13. YIL KUTLAMASI
- 14VALİ CANALP, BEŞİRİ’DE VATANDAŞLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
- 15DİKA’DAN 301 MİLYON TL’YE KADAR DESTEK




Henüz Yorum yok