‘MEVLİD’ ETKİNLİĞİ HAZIRLIĞI
‘MEVLİD’ ETKİNLİĞİ HAZIRLIĞI
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, Pazar günü Batman’da düzenlenecek ‘Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama’ etkinliği öncesi basınla bir araya gelerek bilgilendirmede bulundu.
ETKİNLİK PAZAR GÜNÜ
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü, 14 Nisan Pazar günü ‘Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama’ temasıyla düzenleyeceği Mevlid etkinliği öncesi gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıya Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü üyesi ile STK yöneticileri katıldı. Toplantıda konuşan Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlerinden Mehmet Ali Altun: “Bizler yıllardır aziz halkımızın değerlerine hizmet etmeyi kendimize şiar edindik. Bizler şu anda yoğun bir ahlaki çöküntünün yaşandığı bu dünyada, belki de halkımızın en çok muhtaç olduğu sevgili Peygamberimizin ahlakını ve O’nun yüce adaletini halkımızın gündemine, zihnine, hanesine taşımanın gayreti içerisinde olduk. Herkesi birleştiren, kucaklayan, bir araya getiren sevgili Peygamberimizin etrafında toplanmak, kenetlenmek, o’na sığınmak; O’nun sünnetini, edebini, ahlakını ve adaletini kendi aramızda hâkim kılmanın mücadelesini vermek zorundayız” dedi.
20 NOKTADAN ARAÇ KALDIRILACAK
Daha sonra konuşan Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın ise Yeni Otogar yanı Mevlid alanında saat 13.30'da ‘Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed’ temasıyla Mevlid programı düzenleyeceklerini belirtti. Çalışmalar hakkında bilgi veren Aydın, Mart ayının başında başlattıkları salâvat kampanyasının etkinliğe kadar devam ettiğini aktardı. Şehrin farklı noktalarına afiş, branda astıklarını, TV, gazete ilanları gibi haftalar öncesinden hazırlık yaptıklarını ifade eden Aydın, halka ve hastanelerde yatmaktan olan hastalara gül dağıtarak, onları etkinliğe davet edeceklerini söyledi. Aydın, halkın pazar günü yapılacak etkinliğe gelebilmesi için de şehrin 20 farklı noktasında ücretsiz araç kaldıracaklarını duyurdu.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01“EN GÜVENLİ YATIRIM LİMANI ALTIN”
- 02Cezaevlerinde yaşam koşulları tartışma yarattı
- 03KAPLAN, ''ESNAF İÇİN KALİFİYE ELEMAN YETİŞTİRECEĞİZ''
- 04SÖMESTR TATİLİNDE MİNİKLER TİYATRO İLE BULUŞACAK
- 05Nasıroğlu, Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nda Batman’ın Önceliklerini Masaya Yatırdı
- 06Mor Kiryakus Manastırı’nda Uygulamalı İnceleme
- 07TAYBET İNAN’IN FAİLLERİ BATMAN’DA SORULDU
- 08Modern Aile Mezarlığı defin işlemlerine açıldı
- 09Müdür Gümüş’ten OSB Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu’na ziyaret
- 10ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
- 11Batman İl Özel İdaresi araç ve makine parkını güçlendirdi
- 12Otobüs Şoförlerine ‘Vatandaşlara Daima Nazik Yaklaşın’ Eğitimi
- 13Esnafa Uygun Fiyatlı Araç Fırsatı Sürüyor
- 14“Temiz Mahalle” Uygulaması düzenli olarak devam ediyor
- 15HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI




Henüz Yorum yok