Vali Ahmet Deniz’in Yeşilay Haftası Mesajı
Yeşilay Derneğinin kuruluş tarihini de içine alan mart ayının ilk haftası, ülkemizde Yeşilay Haftası olarak kutlanmaktadır
Günümüzde madde bağımlılığı tüm dünya için ortak bir sorun haline gelmiştir. Alkol, sigara ve uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklar aile bağlarımızı zayıflatmakta, sevgiyi yok etmekte, manevi değerlerimizden insanları uzaklaştırmaktadır. Ayrıca toplumda yıkıcı etkileri olan bu zararlı alışkanlıklar ülke ekonomisinde de büyük kayıplara neden olmaktadır.
Bilinçli ve sağlıklı bir nesil oluşturma yolunda, çocuklar ve gençlerimiz başta olmak üzere, tüm bireylerimizin bu zararlı maddelere ulaşmasını önlemek, tüm toplumun görevidir. Özellikle de çocuk ve gençlerimizin, kötü alışkanlıklardan uzak durması, sağlıklı ve mutlu bir toplum oluşturmak için oldukça önemlidir.
Ülkemizin genelini “Dumansız Hava Sahası” haline getirmesine yönelik yapılan yasal düzenlemeler, Valiliğimizce başlatılan “Sigarayı Sende Bırak” kampanyası sağlıklı nesiller yetiştirilmesi için atılan önemli adımlardır.
Tüm kurum ve kuruluşlarımızın işbirliği ile gençlerimizi uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak tutarak onların sosyal, kültürel ve sportif alanlar içerisinde yer almalarına destek vermeliyiz.
Yeşilay’ın, kuruluş tarihini içine alan bu hafta, özellikle gençler başta olmak üzere toplumun her kesiminden insanların zararlı alışkanlıklarını bırakmaları için bir fırsat teşkil ediyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi madde bağımlılığı konusunda gerekli tüm bilgileri edinmeye ve Yeşilay gönüllüsü olmaya davet ediyor, tüm vatandaşlarımıza tütün, alkol, uyuşturucu ve madde bağımlılığından uzak, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Okullar Pazartesi Gününe Hazır
- 02YEMEK MİKTARI YÜZDE 50 ARTIRILDI
- 03504 PERSONEL İLE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ
- 04ESNAF72.COM – BATMAN ALIŞVERİŞ PLATFORMU
- 05Şansi: Batman’da 3 Bin 810 Aile İçin Kura Günü 7 Ocak
- 06KÖY YOLLARINDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 07Başkan Kaplan’dan İş Yeri Mülkiyet Sahiplerine Çağrı. Yeni Yılda Kira Artışları Makul Düzeyde Yapılsın.
- 08KENT GENELİNDE BUZ SARKITLARINA MÜDAHALE
- 09ZİNCİRLER SAHNEDE KIRILACAK
- 10KARLA MÜCADELE KAPSAMINDA YABAN HAYATINA YEM DESTEĞİ
- 11HARÇLIKLARINI UMUDA DÖNÜŞTÜRDÜLER
- 12KAYIP YAKINLARI 718. HAFTADA YİNE AYNI TALEPTE
- 13Fırat, “Saadet Partisi son 6 ayda 67 bin yeni üye kazandı”
- 14KIŞLAK KÖYÜ YOLUNDA KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE ZİYARET
- 15BATMAN’DA 2025’TE EN FAZLA EVLİLİK ARALIK AYINDA YAPILDI




Henüz Yorum yok