"OĞUZHAN İPEK CAMİİ" İBADETE AÇILDI
İstanbul'da yaşayan İş İnsanı Aydın İpek, Batman'da Oğuzhan İpek Camii'ni yaptırdı.
İş İnsanı Aydın İpek, geçen yıl Eylül ayında Gebze yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren 25 yaşındaki oğlu, Oğuzhan İpek'in ismini Batman'da yaptırdığı camii de yaşattı.
.jpg)
İpek ailesi Batman Şafak Mahallesinde, yapımına başlanan camiinin tüm masraflarını üstlenerek, camiinin ibadete açılmasını sağladı. İpek Ailesi, çok sevdikleri ve ailenin tek erkek çocuğu olan Oğuzhan İpek'i elim bir trafik kazasında keybettikten sonra, ismini camiide yaşatmak istediler. Şafak mahallesinde bulunan camii inşaatını hızlı bir şekilde tamamlayıp, Oğuzhan İpek Camii olarak ibadete açtılar. Caminin minaresi hayırsever iş adamı Nurullah Çiftçi tarafından yapıldı. Caminin mimarisinde Midyat taşları kullanıldı.
Camide okunan mevlid-i şerif ve cuma namazı ardından cami açılışı yapıldı.
Oğuzhan İpek Camii açılışına, Batman Valisi ve Batman Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Emniyet Müdüdrü Köroğlu Kıraç,İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Müftüsü Turgut Erhan, Ak Parti İl Başkanı Akif Gür, Kübra İpek ve çok sayıda vatandaş katıldı. Caminin açılışında konuşan Kübra İpek "Camimiz 1000 kişi kapasiteli olup ,geçen sene yaşamını yitiren kardeşimiz Oğuzhan İpek'in adını yaşatmak için açılışını yaptık. Caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Batman Müftüsü Turgut Erhan'ın duasının ardından kurdele kesimiyle Cami ibadete açıldı. (Faruk Çiftçi)

.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01VALİ CANALP, VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
- 02FEN İŞLERİ EKİPLERİNDEN YOĞUN SAHA ÇALIŞMASI
- 0312 PERSONELLE MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ
- 04Tiryaki, "Batman işsizlikte ilk sıralarda”
- 05ARAÇ KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ
- 06“BU BİR TASARRUF DEĞİL, EMEK SÖMÜRÜSÜDÜR”
- 07BERLİN’DE BARIŞ VE GERİ DÖNÜŞ ZİRVESİ
- 08BELEDİYEDEN EVLENECEK ÇİFTLERE ÇEYİZ DESTEĞİ
- 092 BİN 250 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
- 10HASANKEYF’TE İŞYERLERİNİN TAPULARI SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
- 11GENÇ MÜSİAD’TAN GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ
- 12Batman'ın Yüzyıllık Sırrı: Ziyaret Taşları Mancınık Mermisi miydi?
- 13Oğuz ve keklik ailelerinin mutlu günü
- 14BATMAN’DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI
- 15SASON ÇİLEĞİNDE SON HASAT BAŞLADI




Henüz Yorum yok