
Batman’da ''Tarım ve İnsan'' sergisi
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen 60 fotoğrafın yer aldığı sergi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde açıldı.
Sergiye; Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nurettin Kiyas, AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, İl Kültür Turizm Müdürü M. İhsan Aslanlı, Şube Müdürleri ve davetliler katıldı.
Toplumun tarıma ilgisini artırmak, tarımın önemi konusunda farkındalık oluşturmak, tarım sektöründe çalışanların tarımla olan ilişkilerini kültürel aktivitelerle geliştirerek duygusal ve zihinsel motivasyonu sağlamak amacıyla gerçekleştirilen ‘Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf sergisinin 13 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacağı belirtildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan İl Müdürü Nurettin Kiyas, “Serginin amacı, özellikle kırsalda oluşan tarımla ilgili çok güzel görselleri ve tarımla ilgili bir takım güzel sahneleri kentte yaşayan insanlarla buluşturmaktır. Bir nevi kırsaldan kente göç eden insanların kır ile ilgili anılarının tazelenmesi ve diğer kesimlerin kırda hiç görmediği ilginç, güzel resimleri görerek tarımla ilgili bir fikir sahibi olmaları amacıyla bu sergi bakanlığımızca bütün illerimizde düzenlenmektedir." dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Gercüş’te Orman Yangınına Müdahale Ediliyor
- 02BATMAN’DA FELÇ RİSKİ OLAN HASTA FİZİK TEDAVİYE ULAŞAMIYOR
- 03ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
- 048 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
- 05HASANKEYF’TE GECE IŞIKLARI TARİHLE BULUŞTU
- 06TPAO BULVARININ KALDIRIMLARI YIKANDI
- 07HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI
- 08BATMAN TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN FİNAL MAÇI DAVETİ
- 09BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KANSER TARAMASI
- 10VALİLİKTEN ÖĞRENCİLERE MATEMATİK KURSU
- 11HASANKEYF’İN GELECEĞİ İÇİN PROJELER MASAYA YATIRILDI
- 12PETROLSPORLU MİNİKLERDEN 5 MADALYA
- 13BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 14Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 15ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
Henüz Yorum yok