İl Müdürü Eryarsoy, TÜGVA’lı gençlerle buluştu
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Zeki Eryarsoy, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Batman İl Temsilciliği tarafından düzenlenen "Gençlerle Baş Başa Buluşmaları" programı kapsamında gençlerle bir araya geldi.
Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek Öğrenci Yurdu’nda gerçekleştirilen programın bu haftaki konuğu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Zeki Eryarsoy oldu. TÜGVA Batman İl Temsilcisi Mehmet Onutçu’nun açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, gençlerle düzenli olarak gerçekleştirilen seminerlerin önemine vurgu yapıldı. Onutçu, devletin gençlere sunduğu imkânların iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi : "Bizler, kitap bulmakta zorlandığımız bir dönemde eğitim aldık.
Oysaki bugün her okulda bir kütüphane mevcut. Yürüyerek gidilen okullardan, bahçesinde yurt bulunan eğitim kurumlarına geçiş yaptık. Devletimiz, gençlerin eğitimine ve kişisel gelişimine büyük destek sağlıyor. Bizler de TÜGVA olarak, tecrübeleriyle yol gösterici olan büyüklerimizi gençlerle buluşturarak, bu birikimlerden istifade etmelerini amaçlıyoruz. Gençlerimizin de bu imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendilerini geleceğe hazırlamaları gerekiyor." Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Zeki Eryarsoy ise konuşmasına, TÜGVA’nın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve bu hayırlı hizmetler için teşekkür ettiğini belirterek başladı. Gençliğin, bireyin yetişme ve gelişme dönemi olduğuna dikkat çeken Eryarsoy, teknolojinin bilinçsiz kullanımına değinerek şunları söyledi: "Günümüzde hepimizin elinde bir akıllı telefon var.
Ancak saatlerce gözümüzü ekrandan ayırmadığımız bu cihazlar, ne yazık ki zihnimizi köreltiyor. Telefon ekranından başımızı kaldırdığımızda, izlediklerimizin çoğunu hatırlamadığımızı fark ediyoruz. Oysa ki kitap böyle değildir. Özellikle gençlik yıllarında okunan bir kitap, üzerinden yıllar geçse bile hafızamızda kalır. Şehrimize, insanımıza ve vatanımıza faydalı bireyler olmak istiyorsak okumalı, araştırmalı ve kendimize hedefler belirlemeliyiz. Günlük tutmak, şiir geceleri düzenlemek ya da kitap analizleri yapmak gibi faaliyetler hem bizi geliştirir hem de ufkumuzu açar."
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da 830 ibadethane temizleniyor
- 02UMRE ÖDÜLLÜ BÜYÜK BAŞARI
- 03OKUL VE PARKLARA YENİ OYUN GRUPLARI
- 04KABLO HIRSIZLARINA SUÇÜSTÜ!
- 05SAFRAN KADIN KOROSU'NDAN BAHAR KONSERİ
- 06ANKARA'DA BATMAN İÇİN KRİTİK BÜTÇE ZİRVESİ
- 07İLAÇ ERİŞİMİNDE SORUNLAR YAŞANIYOR
- 08MAVİ-YEŞİL’DE ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
- 09YILMAZ’DAN ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI
- 10KOCALAR’DA 9,5 KİLOMETRELİK ASFALT ONARIMI TAMAMLANDI
- 11MİLLETVEKİLİ RAMANLI “BANKALARIN POS KOMİSYONLARINA ÜST SINIR GETİRİLSİN”
- 12KENTİN YEŞİL ALANLARI BAŞTAN SONA ELDEN GEÇİRİLİYOR
- 13HEM İL BİRİNCİSİ HEM TÜRKİYE 9’UNCUSU!
- 14BATMAN GÜÇLÜ AİLE YAPISINDA İLK 3'TE
- 15BATMAN-ŞIRNAK ROTASI DÜNYAYA AÇILIYOR




Henüz Yorum yok