
SORAÇAN’I DUYGULANDIRAN DESTEK
BATMAN VALİLİĞİ HİMAYESİNDE YARDIM KAMPANYASI
SORAÇAN’I DUYGULANDIRAN DESTEK
Batman Valiliği himayesinde “Batmanlılar Esnafına Sahip Çıkıyor" sloganıyla yardım kampanyası başlatıldı.
Batmanlılar Esnafına Sahip Çıkıyor
Batman Valiliği himayesinde “Batmanlılar Esnafına Sahip Çıkıyor" sloganıyla yardım kampanyası başlatıldı.
40 YILLIK EMEK
26 Haziran Cuma sabahı Batman’da büyük üzüntü yaşatan yangın faciası sonrası Açan ailesinin 40 yıllık emeği olan Soraçan Mağazası tamamen kullanılmaz hale geldi.
35 MİLYON TL ZARAR
Feci olayda tek teselli hiç bir can kaybının yaşanmaması olsa da, Soraçan Mağazasında çalışan toplam 165 çalışan işsiz kaldı ve Açan ailesinin toplam maddi zararı bina, demirbaş ve stoklarla birlikte 35 milyon TL civarında.
7 KİŞİLİK HEYET KURULDU
Oluşan maddi hasara bir nebze destek olabilmek için Batman Valiliği himayesinde kurulan 7 kişilik heyetle Batman’da bir yardım kampanyası başlatıldı. “Batmanlılar Esnafına Sahip Çıkıyor” sloganıyla başlatılan yardım kampanyasının Komisyon Yönetimi, yanan Soraçan Mağazasının otoparkında bir basın açıklaması yaptı.
“KAYITSIZ KALAMAZDIK”
Konuşmayı yapan Batso Başkan yardımcısı Bayram Demirhan: “Bu üzücü olaya kayıtsız kalmamız imkansızdı. Açan ailesi Batmanımıza her zaman değer katan bir aile oldu. Özellikle mağaza çalışanlarının yanında olmak için Valimiz Sayın Hulusi Şahin himayesi ile Soraçan’a hep birlikte destek oluyor ve yaralarını sarıyoruz. Tüm Batmanlıları bu yardım kampanyasına destek olmaya davet ediyoruz” dedi.
“ZORLU BİR SÜREÇTEN GEÇTİK”
Soraçan Mağazası Yönetim Kurulu Yetkilleri ise: “Çok zorlu bir süreçten geçtik, ama tüm Batmanın olayın olduğu ilk günden bu yana bize destek vermesi bizi çok mutlu etti. Başta valiliğimiz olmak üzere iş adamlarımız ve Batmanlıların böyle bir kampanya ile bize sahip çıkıyor olması son derece gurur verici. Bu teveccüh için Soraçan çalışanları ve ailem adına ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah hepsinden razı olsun” dedi.
Soraçan mağdurları yardım
Türkiye ziraat bankası
İban TR94 0001 0025 7294 6089 1850 01
Türkiye vakıflar bankası
İban TR57 0001 5001 5800 7311 6732 58

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı
- 02BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 03AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 04BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 05BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 06TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 07Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 08KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
- 09KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
- 10BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
- 11“İSLAM ÜLKELERİ DERHAL HAREKETE GEÇMELİ”
- 12160 Kur’an Kursu öğrencisine teknoloji bağımlılığı eğitimi
- 13“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 14BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 15İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
1 Yorum
İrfan
08 Temmuz 2020