Ramanlı, İluh Mahallesindeki sorunları dinledi
Ziyaret sırasında mahalle muhtarı Mehmet Ali Sakar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Ramanlı, halkın sorun ve taleplerini dinledi.
İluh Mahallesindeki esnafı da ziyaret eden Ramanlı, esnafın ekonomik durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretinde mahalledeki metruk binaların yıkılması, tapu sorunları, altyapı ve doğalgaz eksiklikleri, İluh Deresi ve parklarla ilgili yaşanan sıkıntıları öğrenen Ramanlı, bu sorunların çözümü için öneriler sundu. Ayrıca mahalledeki okulları da ziyaret eden Ramanlı, öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek eğitim alanındaki sorunlar ve yapılabilecek iyileştirmeler konusunda fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Milletvekili Ramanlı, "İluh Mahalle’mizi ziyaret ederek mahalle sakinlerimize ve esnafımıza misafir olduk, sıkıntılarını ve taleplerini birinci ağızdan dinledik. Ardından Hüseyin Özay İlköğretim Okulu ve Dr. Fuat Sezgin Lisesi’ni ziyaret ettik.
Öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle hasbihal ettik. Her zaman halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Mahalle sakinleri ise Ramanlı'nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, sorunların çözümü noktasında gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde, mahallede yapılması gereken çalışmaların takipçisi olunacağı vurgulandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok