MÜJDECİ “BATMAN SAHİPSİZ DEĞİL”
MÜJDECİ “BATMAN SAHİPSİZ DEĞİL”
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman Havalimanı’nın kaderine terk edilmeye çalışıldığını belirtti.
Önümüzdeki aydan itibaren Batman Havalimanı’ndaki sefer sayısının yarı yarıya düşürülecek olması ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “700 bine yakın insanın yaşadığı Batman’dan havayolu ile sefer yapılabilecek sadece İstanbul ve Ankara rotasının olması başlı başına büyük bir sorun iken, Batman’dan İstanbul’a yönelik sefer sayısının da önümüzdeki aydan itibaren yarı yarıya düşürülecek olması tam anlamıyla Batman’ı yok saymaktır. Batmanımız gün geçtikçe büyüyen, dinamizmi artan bir kenttir.
Son dönemde uçuşta önemli rekorların elde edildiği Batman Havalimanı’nda tam da yolcu sayısının artacağı yaz aylarında alınan bu kararı kabul etmiyor ve derhal karardan vazgeçilmesini talep ediyoruz. Batmanlı vatandaşlar, Türkiye’nin herhangi bir şehrine gidiş için İstanbul’u transit olarak kullanıyor ve buraya gidiş en yüksek bilet ücretini ödemek zorunda bırakılıyor. Bu da yetmezmiş gibi şimdi de uçuş sayısını yarıya düşürmeye karar vermişler. İktidar partisi temsilcileri de şehrimizi yok sayan bu kararı çoktan kabul etmiş durumda.
Böyle giderse İstanbul’a gitmek için 2, 3 bin liralık bilet fiyatları ile karşı karşıya kalacağız. Önceki hafta Batman Otogarı önünde yaptığımız basın açıklamasında da Batmanlı vatandaşların şehirlerarası ulaşım açısından ciddi sorunlar ile karşı karşıya kaldığını belirtmiştik. Bu şehrin vatandaşlarının her yönden mağdur edilmesine seyirci kalmayacağız. Karar geri alınmazsa tepkimizi birçok farklı yolla da göstermeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01OKULLAR KORKU DEĞİL, GÜVEN ÜRETMELİDİR
- 02OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
- 03TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”
- 04WORLDMAR AVM 20. YILINI KUTLADI
- 05"SUSMADIM" OKURLA BULUŞUYOR
- 06EZİDİLERLE BAYRAM BULUŞMASI
- 07YILMAZ “DERHAL ÖNLEM ALINMALI”
- 08EĞİTİMDE ŞİDDET ALARMI : BATMAN’DA SERT TEPKİ
- 09KORİK’TE YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 10EĞİTİMDE ALARM : ÖĞRETMENLER HEDEF Mİ OLUYOR? BATMAN’DA İŞ BIRAKMA EYLEMİ
- 11DOĞA İÇİN KRİTİK EĞİTİM TOPLANTISI
- 12GAZETECİ TUNÇ'TAN "SUSMADIM" KİTABI
- 13"Okul güvenliği Türkiye’nin bir numaralı gündemidir"
- 14FIRAT “GÜVENLİK ZAAFI KABUL EDİLEMEZ”
- 15VALİ CANALP “TURİZMDE HAK ETTİĞİ NOKTAYA ULAŞACAĞIZ”




Henüz Yorum yok