Konaç, “Paniğe gerek yok”
Konaç, “Paniğe gerek yok”
Ligde istenilen sonuçları alamayan Petrolspor için yapılan eleştirilere açıklama yapan Petrolspor kulübü Başkanı Ekrem Konaç, ‘Paniğe gerek yok’ dedi.
‘ŞANSIZ MAÇLAR ÇIKARDIK’
Lig'in ikinci yarısında bekledikleri ve istedikleri sonuçları alamadıklarını belirten Başkan Konaç, “12 maçlık yenilmezlik serimizi bazı maçlarda yaşadığımız şansızlıklar nedeniyle sürdüremedik. Aslında futbolcularımızın motivasyonlarını üst seviyede tutmak için çok çaba sarf ettik ama olmayınca olmuyor. Özellikle sahamızda kaybettiğimiz şansız maçları telafi edemedik. Rakiplerimiz 2. yarı maçlarında bize karşı daha ciddi ve motive olarak çıktılar, ama biz gerekli direnci gösteremedik.” Dedi.
‘GELECEK SEZONUN HESAPLARINI ŞİMDİDEN YAPIYORUZ’
Yönetim olarak bu sezon zor şartlar altında görevlerini yaptıklarını belirten Başkan Konaç, "Petrolspor’un önünde önemli bir yol var. Sezon sonuna kadar en iyisini ortaya çıkarmak için motive olmuş durumdayız. Matematiksel olarak şansımız devam ediyor ve Petrolspor’un felsefesinde geleneğinde pes etmek yoktur.” dedi.
‘BATMAN’IN SAHİPLENMESİ GEREKİR’
Petrolspor’un Batman önemli bir markasıdır diyen Konaç, 50 yıllık mirasın omuzlarında olduğu Petrolspor’un yeniden şahlanacağını belirterek, "Petrolsporu her alanda iyi temsil ettik. Her platformumda öne çıkardık. İlk defa süper lig takımlarını en iyi şekilde ağırladık. 7 maçımızı TV’den naklen yayınlattık. Valimiz, taraftarımız ve takımımızla Fair-play ödülünü hak ederek aldık. Başarıları el ele vererek almak daha anlamlı oluyor. Ayrıca çok iyi genç futbolcu kuşağı geliyor. Bu batmanlı futbolcular ile hepimiz gurur duyacağız. Bu konuda bizlere güvenin.” İfadelerini kullandı.
BU HİKAYE BURDA BİTMEDİ
Bu sezonki kadroları korumaya çalışacaklarını belirten Konaç, “Gelecek sezon için batmanlı gençleri kazanarak, iskeletimizi koruyup, iyi ve tecrübeli transferler yapıp, Yeni stada 15 bin kişi çekeceğiz. Bu yıl inişli çıkışlı da olsa farklı bir sezondu. Üzüldük, sevindik ama şehir olarak kenetlendik. Bu hafta sonu birlik ve beraberliğimiz göstermek için herkesi Halide Edip Adıvar karşısında takımımızı desteklemeye bekliyoruz. Bu şehir tüm güzellikleri hak ediyor.
Bu zor günlerde birlikteliğe devam edelim.” Şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Kültür Anaokulu’nda “Gazete ve Radyo Söyleşisi” Düzenleniyor
- 02VALİ CANALP: BATMAN HER ALANDA BÜYÜK GELİŞİM GÖSTERDİ
- 03BATMAN GELECEĞE UMUTLA YÜRÜYOR
- 04TRAFİK POLİSLERİNE BAŞARI BELGESİ
- 05ÖZEL ÖĞRENCİLERE MORAL ETKİNLİĞİ
- 06ÇETİN'DEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ZİYARET
- 07MÜSİAD Batman Van Zirvesinde
- 08TÜZÜN'DEN 16 MAYIS KUTLAMASI
- 09101 YAŞINDAKİ HACI MİRZA DEMİR BURSA’DA VEFAT ETTİ
- 10BATMAN'DA YILDIRIM ÇARPAN KİŞİ AĞIR YARALANDI
- 11Batman’da 830 ibadethane temizleniyor
- 12UMRE ÖDÜLLÜ BÜYÜK BAŞARI
- 13OKUL VE PARKLARA YENİ OYUN GRUPLARI
- 14KABLO HIRSIZLARINA SUÇÜSTÜ!
- 15SAFRAN KADIN KOROSU'NDAN BAHAR KONSERİ




Henüz Yorum yok