
Küçük çocuğun üzerinde esrar bulundu
Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kent merkezinde küçük bir çocuğun üzerinde yapılan aramada esrar ele geçirildiği belirtildi.
Açıklamada, "İlimizde bulunan bir mahallede elinde siyah poşet ile şüpheli tavırlar sergileyen yaşı küçük bir şahsın yapılan üst aramasında 32 gram, elindeki siyah poşetin içerisinde ise 220 gram olmak üzere toplamda 252 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiştir." denildi.
Gözaltına alınan çocuğun, adli işlemlerinin ardından Batman İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından adli makamlara sevk edileceği bildirildi.
Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan başka bir açıklamada ise metruk bir binanın bahçesinde bulunan 3 kişiden birinin üst aramasında ruhsatsız tabanca ele geçirildiği kaydedildi.
Açıklamada, "3 Ekim 2017 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliği görevlilerimizce ilimizde bulunan bir metruk binanın bahçesindeki 3 şahsın üst araması yapılmış, şahıslardan birinin üzerinden ise ruhsatsız tabanca ile bu tabancaya ait şarjör ve bir adet fişek ele geçirilmiştir." ifadelerine yer verildi.
Konuyla ilgili gözaltına alınan şüphelinin, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli mercilere sevk edildiği belirtildi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01AK Parti’den Kozluk ve Sason’da yoğun teşkilat mesaisi
- 02TPAO Bölge Müdürü Karataş’tan Tarım Müdürü Tuncer’e ziyaret
- 03ASFALT HEDEFİNDE YÜZDE 64 TAMAMLANDI
- 04YETENEKLER TUVALE YANSIYOR
- 05Milletvekili Nasıroğlu’ndan Batman’a sağlıkta büyük müjde
- 06DEVA Partili Ekmen’den “Sahte Akademik Unvan” Soruları
- 07Bağımsız Öz Belediye-İş Sendikası’ndan Batmanlı İşçilere Çağrı
- 08BATSO VE DİKA’DAN YATIRIMCILARA TEŞVİK TANITIMI
- 09HENTBOL KIZ TAKIMINDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
- 10‘KOMŞUM’ PROJESİYLE HEDEF 300 AİLEYE 10 BİN YEMEK
- 11İl Başkanı Gençlikle Kızılcahamam’da Geleceği Konuşuyor
- 12İLUH BULVARI AÇILIŞA HAZIR
- 13VALİ CANALP’TEN BAKAN ŞİMŞEK’E TAZİYE MESAJI
- 14ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİNE GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ
- 15MÜZE MÜDÜRÜ ALPER’İN AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET
Henüz Yorum yok