Otobüs kartları 10 liraya indirildi
Otobüs kartları 10 liraya indirildi
60 yaş üstü vatandaşlar ücretsiz taşınacak
Batman Belediyesi vatandaşların Belediye toplu taşıma araçlarından daha iyi yararlanmaları için yaptığı düzenlemeler kapsamında Belediye otobüslerinde kullanılan akıllı kartların fiyatını 40 liradan 10 liraya indirirken, 60 yaş ve üzeri vatandaşları da ücretsiz taşıma kararı aldı.
Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nün çalışma yönetmeliği Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Yönetmelik kapsamında Belediye toplu taşıma araçları ile verilen hizmetlerin daha sağlıklı ve konforlu sunulması hedefleniyor. Çalışmalar konusunda bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı M. Zeki Hedekoğlu: “Amacımız toplu taşıma alanında düzenlemeler yaparak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmaktır” dedi.
Yapılan düzenlemelerle ilgili bilgi veren Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz: “İmkânlarımızı en iyi şekilde değerlendirerek halkımıza en iyi hizmeti en ucuz yollarla vermeyi hedefliyoruz. Ulaşım konusu kentimizin önemli sorunlarının başında yer almaktadır. Halkımızı toplu taşıma araçlarına yönlendirmeyi hedefliyoruz. Bu konuda üzerimize düşen görevleri yapmaya başladık. Güzergâh değişiklikleri yeni düzenlemeler içinde bulunuyor. Buna ek olarak kart ücretlerini 40 liradan 10 liraya düşürdük.60 yaş ve üzeri vatandaşlarımız Belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanacak. İmkânlar el verdikçe vatandaşlar lehine yeni düzenlemeler yapmaya devam edeceğiz” dediler.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Objektif Gazetesi ve Radyo Yüksel'den Gastronomi Turizmine Anlamlı Ziyaret
- 02VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”
- 03Batman’ın Lezzet Mirası Emin Ellerde
- 04Başkan Çetin : "15 Temmuz ruhu sonsuza dek payidar kalacak"
- 05Batman’da Sokakta Dehşet: Tartıştığı Şahıs Tarafından İki Ayağından Vuruldu!
- 06HASANKEYF'TE VERGİ DENETİMİ
- 07Batman Havalimanı’nda Yolcu Sayısı 408 Bini Aştı
- 08DESPAŞ ENERJİ'DEN DİJİTAL DÖNÜŞÜM HAMLESİ
- 09GÜNGÖR : "BATMAN GÜZELLİKLERİYLE ANILSIN"
- 10ŞAHİN : 15 TEMMUZ UNUTULMAMALI
- 11ODUNCU'DAN LÖSEMİ İLACI İÇİN ÖNERGE
- 12TÜZÜN'DEN 15 TEMMUZ MESAJI
- 13Başkan Şansi : "Milletimiz canı pahasına geleceğine sahip çıktı"
- 14“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 15KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok