Peygamber Sevdalılarından Batman Halkına Çağrı: “Gazze İçin Ankara’da Olalım”
Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörlüğü, 10 Ağustos’ta Ankara’da düzenlenecek “Anadolu’dan Meclis’e, Meclis’ten Gazze’ye İnsani Koridor” etkinliğine tüm Batman halkını davet etti.
Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörlüğü, 10 Ağustos’ta Ankara’da düzenlenecek “Anadolu’dan Meclis’e, Meclis’ten Gazze’ye İnsani Koridor” etkinliğine tüm Batman halkını davet etti.
''BU ÇAĞRIYA SESSİZ KALMAK VEBALDİR''
Batman Koordinatörü Feyzi Aydın, Türkiye’nin 7 bölgesinden İslami Sivil Toplum Platformlarının katılımıyla gerçekleşecek etkinliğin, Gazze halkına destek ve Meclis’e güçlü bir uyarı niteliği taşıyacağını vurguladı. HAMAS’ın tüm dünya Müslümanlarına yaptığı yürüyüş çağrısını hatırlatan Aydın, “Gazze halkının bu çağrısına sessiz kalmak, büyük bir günah ve ağır bir vebaldir. Her gün çocuklar, kadınlar, savunmasız insanlar katlediliyor, açlıktan ölüyor. Bu vahşete kayıtsız kalamayız” dedi. Etkinlik, 10 Ağustos Cumartesi günü saat 18.30’da Ankara Güven Park’ta başlayacak yürüyüşle gerçekleştirilecek. Katılımcılar Meclis’e doğru yürüyerek, insani koridorun açılması için çağrıda bulunacak. Aydın, Batman’dan otobüslerle Ankara’ya hareket edecek katılımcılar için Cumartesi akşamı Esentepe Külliyesi’nde yatsı namazının ardından uğurlama programı düzenleneceğini duyurdu. Maddi imkânsızlıklar nedeniyle etkinliğe katılamayan vatandaşlar için hayırseverlere destek çağrısında bulunan Aydın, “Gönlü Gazze için çarpan herkes bu yürüyüşte yer almalı. Meclis’i harekete geçirecek bu tarihi yürüyüşte Batman halkı da güçlü bir şekilde temsil edilmeli” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 02SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 03EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 04BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 05ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 06BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 07Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 08OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 09DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 10M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 11AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 12CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 132 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 14Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
- 15İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ




Henüz Yorum yok