Sedat Gündüz "SİYASETEN BATMAN ÇIKMAZ BİR SOKAĞA SIKIŞMIŞTIR"
Sedat Gündüz "SİYASETEN BATMAN ÇIKMAZ BİR SOKAĞA SIKIŞMIŞTIR"
AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı Sedat Gündüz, yerelde yeni bir siyaset manifestosuna ihtiyaç duyulduğunu belirterek, kaybedenler kulübü siyasi müdavimlerine seslendi. Gündüz, değişimin şart ve elzem olduğuna dikkat çekti.
“Ben olgusunu aşamayan, biz olmayı başaramayan siyaset anlayışının hakim olmadığı bir kentte, istişare mekanizması işlettirilmedikçe siyaset kadük kalır.” Diyen AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı Sedat Gündüz, “Yerelde siyasette yeni bir manifesto şart. Dünün jargonlarıyla yarın tesis edilemez. Siyaset gelişiminde Batman çıkmaz bir sokağa sıkışmıştır. Çocukluğumuzda ensemizde boza pişiren siyasetçilerin, Batman’ın geleceğini tesis etmelerini beklemek, dünün kaybedenlerini kahraman olarak servis etmek, siyasi ataletten başka da bir şey değildir.”
ORTADA KOCA BİR TRAJEDİ VAR-
Değişmeyen tek olgunun değişim olduğuna vurgu yapan Gündüz, değişim için toplumun da değişime hazır olması gerektiğini kaydetti. Gündüz,“Bugün eğer geçmişin siyasi hayaletlerini, geleceği tesis etmek için yeni olarak birileri sunuyorsa burada bir trajedi var demektir. En büyük trajedide sözde sivil toplum kuruluşu, vakıf, dernek ve kanaat önderleri kapalı kapılar arkasında bu toplum namına değişimin önünü tıkamaktadırlar. Eskiyi bugüne revize etme trajedisini bu kente yaşatmaktadırlar ki işte değişmesi gereken anlayış da budur. Siyasette bu şekilde yenilenir ama bunun için değişime inanmamız gerekiyor.”
BU KENT İÇİN YAPTIKLARI BİRŞEY YOK-
Batman’ın kaotik problemleri olduğuna vurgu yapan Gündüz, yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyenlerin, merkezi hükümetin yaptıklarını kendilerine mal ettiklerini belirterek, “bu kent için yaptıkları bir şey yok” dedi. Vekilliğin icra makamı değil, rica makamı olduğunu kaydeden AK Parti Milletvekili aday Adayı Sedat Gündüz, “Biz hiçbir zaman ben yaptım, ettim demeyeceğiz, istişare etmeden iş yapmayacağız-karar almayacağız. İstişaremizi de kanaat önderi, bir kaç STK ile değil halkla yapacağız. Bizim mihengimiz halktır. Halkın kabul etmediği, içine sindirmediği şeyi biz de sindirmeyeceğiz-kabul etmeyeceğiz.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 02OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 03OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 04EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 05İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR
- 06İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 1,6 MİLYAR TL
- 07NASIROĞLU “BATMAN’A OTANTİK TURİZM VE YENİ KONUTLAR GELİYOR”
- 08FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
- 09TÜBİTAK VE BOĞAZİÇİ DESTEKLİ MERKEZDE ATÖLYELER VE GİRİŞİMCİ AKADEMİSİ KURULUYOR
- 10UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 11Batman’da “Hayat Boyu Öğrenmeyi İzleme ve Geliştirme Çalıştayı” Düzenlendi
- 12NASIROĞLU “BATMAN’DA YAPTIK, YAPIYORUZ, YİNE YAPACAĞIZ”
- 13AK Parti Batman Kadın Kolları’ndan 25 Kasım Mesajı
- 14 “TEKSTİL SEKTÖRÜNE DESTEK ŞART”
- 15ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI




Henüz Yorum yok