
Şehitlere saygı, teröre lanet yürüyüşü yapıldı
Şehitlere saygı, teröre lanet yürüyüşü yapıldı
Batman’da ‘Şehitlere saygı, teröre lanet yürüyüşü’ binlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen yürüyüşte sık sık ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganları atılırken, Batman’dan tüm Türkiye'ye kardeşlik mesajı verildi.
Batman Park AVM önünden başlayarak Atatürk Parkı'nda sona eren "Şehitlere Saygı, Teröre Lanet Yürüyüşü" ile sivil toplum kuruluşları terör örgütlerine karşı ortak basın açıklaması yaptı.
STK’lar adına basın açıklamasını okuyan ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, “Barıştan yana olmadığını çözüm sürecini baltalayarak ortaya koyan taşeron örgüt PKK bölgemizin ve ülkemizin istikrarını bozmaya devam etmektedir. Yılardır bölge halkına unutturmayacağı eziyetler çektirmiş, özelikle çukur eylemleri ile birlikte evlerini barklarını başlarına yıkmış, pek çok il ve ilçemizi yaşanmaz hale getirmiştir. Diyarbakır İl Kulp ilçesi Karabulak Köyü sınırlarında dokuz viraj bölgesinde çalışan orman işçilerini taşıyan sivil aracın geçişi sırasında teröristler tarafından daha önce köy yoluna döşenen el yapımı patlayıcı infilak ettirilerek 7 sivil vatandaşımız şehit olmuş, 10 vatandaşımız ağır yaralanmıştır. Bu topraklarda doğup büyüdük ruhumuz ve bedenimiz bu toprakların suyu ve havası kültürü ile olgunlaşmıştır. İslam’ın mayası ile yoğrulmuş olan bu millet Allah’ın izniyle binlerce yıl bu topraklarda yaşadığı gibi bundan sonrada yaşayacaktır. Bizleri bir birimize düşürmeye çalışanlar şunu bilsinler ki; acısıyla yoğurmuş bu vatanın insanların birliği ve kardeşliğini bu tür saldırılar bozamayacaktır” dedi.
Binlerce kişinin bir araya geldiği ve Türk Bayrakları taşıdığı yürüyüşte sık sık, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları attı. Binlerce Batmanlı dev Türkiye Bayrağı'nın etrafında kenetlenerek, Batman Park önünden Atatürk Parkına kadar yürüdü. Yürüyüş, şehitler için dua edilmesi ve Kuran Kerim tilaveti okunmasıyla sona erdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01“Batman’da doğa için umut büyüyor”
- 02Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 03DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 04Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 05“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 06ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 07ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
- 083 MAHALLENİN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
- 09BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN UYUŞTURUCU OLAYINA TEPKİ
- 10YAZ KONSERLERİ PETROLKENT’TE DEVAM ETTİ
- 11SANAYİCİLERİN ARSA TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI
- 12Petrolspor Futbol Takımı Elemeleri Coşkulu Geçti
- 133 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
- 14PERPIRA KÖPRÜSÜ MECLİS GÜNDEMİNDE
- 15KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok