‘Toplumu ikiye bölmek istiyorlar’
16 Nisan Halk oylaması öncesi Batman’a gelerek hayır kampanyasını yürüten CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer “Toplumu nerdeyse ikiye bölen bir anayasa değişikliği ile tek adamlığa gidişi bize zorla kabul ettirmeye çalışıyorlar” şeklinde konuştu.
İstanbul Milletvekili Ali Şeker ve Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer’den oluşan CHP heyeti, referandum çalışmasına ilişkin “hayır” kampanyasını yürütmek üzere Batman’a geldi. CHP heyeti Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar ile birlikte , esnafla bir araya geldi, bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti.
‘HER İNSAN ÖZGÜRCE YAŞAMALI’
Referandumda “hayır” oyu verilmesi gerektiğini belirten Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer “Çocuklarımızın ve geleceğimizin nasıl bir yaşam biçimine sürüklendiği konusunda çok önemli bir seçim kondu önümüze. Türkiye’de bunca problem varken, ekonomik sıkıntı ve barış ile ilgili sıkıntı varken, toplumu nerdeyse ikiye bölen bir anayasa değişikliği ile tek adamlığa gidiş başladı. Adı anayasa olan bir metni, bize zorla kabul ettirmeye çalışıyorlar. Nerde ve kimler tarafından yazıldığı belli olmayan, bütün görüş ve kesimlere karşı tek kendi görüşünü kurgulayan bir anayasa değişikliği. OHAL süreci, darbecilerden ziyade, bütün muhalif kesimlere yapılan bir baskı aracıdır. Ama burada doğan çocuklar, doğduklarından beri OHAL ile yaşıyor. Biz, her insanın, kendi kültürü ve yaşam biçimi ile özgürce yaşamasını istiyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN
- 02İHH, YARDIMLARI 5 BİN AİLEYE ULAŞTIRACAK
- 03BATMAN’IN NÜFUSU 662 BİN 626’YA YÜKSELDİ
- 04Oduncu, “Bölge takımlarına yönelik ırkçı saldırılar meclis gündeminde”
- 05SERDAR TUNCER BATMAN’DA GENÇLERLE BULUŞTU
- 06TRAFİK KONTROL MERKEZİ İNCELENDİ
- 07Milletvekilleri Nasıroğlu ve Keleş’ten İl Millî Eğitim Müdürlüğü’ne ziyaret
- 08HAVALİMANI OCAK’TA 71 BİN YOLCUYU AĞIRLADI
- 09KAÇAK MISIR EKİMİ ELEKTRİK KAYIPLARINI ARTIRDI
- 10MAVİ-YEŞİL BATMAN PROJESİ’NİN 2. ETABI TANITILDI
- 11Batman Park AVM Konuta Yöneliyor
- 12KANALİZASYON BACASINI DEDEKTÖRLE TESPİT ETTİLER
- 13DSİ’DEN BARAJ TAHLİYESİ UYARISI
- 14Bir Sevda, Bir Ülkü, 57 Yıllık Sadakat
- 15BATMAN’IN GELECEĞİ KONUŞULDU




Henüz Yorum yok