
Vali Ahmet Deniz’in Kurban Bayramı Kutlama Mesajı
Milletimizin sevinçte, kederde, mutlulukta bir ve beraber olmasını simgeleyen bu anlamlı günü, dayanışma ruhumuzu, kardeşlik bağlarımızı pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Milletçe bütün kırgınlıkları ve dargınlıkları unutarak, kardeşçe kucaklaşmalı; bizi biz yapan ortak değerlerimizde buluşmalıyız.
Unutulmamalıdır ki, bizler çok önemli bir coğrafyada yaşayan ve geçmişinden gururla bahsedilen köklü bir medeniyet anlayışına sahip bir milletiz. Bu itibarla geçmişimizin bu büyük potansiyelini yarınlara taşıma adına önemli misyonu bir araya getiren bayramların huzur ve coşku içerisinde geçmesi yegâne temennimizdir.
Büyük bir Millet olma şuuru içerisinde; barış ve huzur iklimimizi, kardeşlik hukukumuzu zehirlemek, bizi bölmek ve aramıza fitne sokmak isteyenlerin, hain emellerini boşa çıkarmalı, kardeşlik duyguları içerisinde huzur ve güven dolu aydınlık bir geleceği hep birlikte ileriye taşımalıyız.
Bayram nedeni ile artacak olan trafik yoğunluğundan dolayı trafiğe çıkacak sürücülerimizin trafik kurallarına uyacağına, bu konuda gereken duyarlılığı azami ölçüde göstereceklerine inanıyor, acı ve hüzünden uzak bir bayram temenni ediyorum.
Kamu kurum ve kuruluşlarımızda çalışan değerli mesai arkadaşlarımın, tüm Batmanlı hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor; barış, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışmayı esas alan nice bayramlar diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BATMAN BASINI KIYMETLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”
- 02ÖĞRENEN MAHALLELER, BİLİNÇLİ AİLELER PROJESİ SÜRÜYOR
- 0360 SU KUYUSUNDA BAKIM VE VERİMLİLİK ÇALIŞMASI
- 04SEMT PAZARLARI DENETLENİYOR
- 05“TARAFSIZ VE ÖZGÜR BASIN, GÜÇLÜ DEMOKRASİLERİN TEMELİDİR”
- 06GENÇ ASKON’DAN BASIN BAYRAMI BULUŞMASI
- 07BGYC’DEN 24 TEMMUZ MESAJI
- 08ATAY “BASIN, DEMOKRASİNİN GÜVENCESİDİR”
- 09BASIN BAYRAMI ACI BİR TABLONUN GÖLGESİNDE KUTLANIYOR
- 10BAB-GED’den "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" mesajı
- 11BBD BAŞKANI UYANIK “YEREL BASINA DESTEK ŞART, SANSÜR HALA SÜRÜYOR”
- 12MÜFTÜ DURMUŞ’TAN YAZ KUR’AN KURSU ZİYARETİ
- 13“ETKİSİZ YETKİLİ DEĞİL, YÜREKLERDE ETKİLİ SENDİKAYIZ”
- 14BAMED’DEN KRİTİK ÇAĞRI
- 15HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Henüz Yorum yok