VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, şehir merkezindeki trafik akışını rahatlatmak ve güvenliği artırmak amacıyla Batman Valiliği ile World Mar Kavşağı’nda kapsamlı bir trafik düzenlemesi gerçekleştirdi.
4 Ekim 2025 gecesi itibariyle devreye alınan yeni sistem kapsamında, kavşakta sinyalizasyon ve refüj düzenlemeleri yapılarak trafik akışının daha akıcı ve güvenli hale getirilmesi hedefleniyor. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Valilik Kavşağı’nda, Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü yönünden gelip Yayla Caddesi veya Cafeler Sokağı’na gitmek isteyen araçlar, Özel Batman Hastanesi önünde bulunan servis yolunu kullanarak sola U dönüşü yapacaktır. Aynı şekilde Batman Park istikametinden gelip Cafeler Sokağı’na gitmek isteyen sürücüler de aynı servis yoluna girerek U dönüşlerini gerçekleştireceklerdir. Kavşakta dört kolda da bulunan sinyalizasyonlarda sağa dönüşler kontrollü olarak serbest bırakılmıştır. Ayrıca yaya geçitleri disipline edilerek, yayaların daha güvenli geçiş yapmaları sağlanmıştır.
Yeni düzenleme ile kavşaktaki bekleme sürelerinde yüzde 40 oranında azalma öngörülmektedir.” Aylar öncesinden yürütülen Ar-Ge çalışmaları ve yerinde yapılan teknik incelemeler sonucunda, İl Trafik Komisyonu kararıyla hayata geçirilen yeni uygulama sayesinde şehir merkezindeki trafik yükünün önemli ölçüde hafiflemesi bekleniyor.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Bakan Bak, Batman'da Külliye ve Kütüphanede İncelemelerde Bulundu
- 02Kardelen Mahallesi'nde Korkutan Yangın
- 03Batman'da Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
- 04BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 05“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 06EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 07235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI
- 08TEMİZ BİR BATMAN İÇİN SAHADALAR
- 09ÇİFT ÇEVRE YOLU İÇİN BÜYÜK ADIM
- 10BARO BAŞKANI ÇAKAN, HAKKARİ BAROSU’NUN AÇILIŞINA KATILDI
- 11BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 12BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 13BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 14YANGINDAN ZARAR GÖREN FİRMALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
- 15“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE TÜM KURUMLAR ORTAK HAREKET ETMELİ”




Henüz Yorum yok