EKMEN "EKONOMİ İYİYE GİTMİYOR"
Ekmen: “Ekonomide işler iyi gitmiyor”
Deva Partisi Genel Başkan yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen beraberinde Batman il başkanı Av. Melik Müjdeci’yle birlikte Batman’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.
İktidarın 110 gününü ve Batman’daki sorun ve aksaklıkları değerlendiren Ekmen ekonomide işlerin iyiye gitmediğini dövizin artışının durdurulmadığını, faizlerin arttığını ve enflasyonunun her geçen gün arttığını belirtti.
BATMAN’IN SORUNLARINI GÜNDEME GETİRDİ
Batman’ın sevilen eski vekillerinden olan Ekmen’e Genel merkez 6. bölge olan Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak illerinin sorumluluğu verilirken, Ekmen illeri dolaşarak STK’larla ve basın mensuplarıyla bir araya geliyor. Toplantıda konuşan Ekmen zamların halen ülkenin en önemli sorunu olduğunu, emekli ve memura yeterli zam verilmediği, Mısır üreticisinin mağdur edildiğini ve Buğday üreticisinin de memnun olmadığını belirtti. Ekmen konuşmasında Batman’da uçak sefer sayısının artırılmasını, Ankara, İstanbul seferlerinin artması, uçak bilet fiyatlarının Batman için yüksek olduğunu belirtti. Batman Ankara, İstanbul’a her gün düzenli sefer, Antalya ve İzmir’e ise haftalıkta olsa sefer düzenlenmesi çağrısı yaptı.

6 İLİN SORUMLULUĞU EKMEN’DE
Batman’da STK ziyaretlerine de ağırlık veren Ekmen “Memur ve işçi alımlarında mülakat kaldırılmalı, Türkiye ekonomide bir uçurumun kenarında. Bir an önce ciddi önlemler almalı, zam furyası ortadan kalkmalı. Vatandaş artık geçinemiyor. Maalesef bu ekonomik verilerle enflasyonun düşmesi çok zor görünüyor. Batman’da giriş çevre yollarının durumu ortada. Halen yol ihalesini kazanan firmalar şantiyelerini kuramadı, Batman Siirt, Diyarbakır ve Mardin yollarında bir an önce duble yol çalışması başlamalı”.”dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BİSİKLET KAVGASI KANLI BİTTİ
- 021,5 YAŞINDAKİ BEBEKTEN ACI HABER
- 03BATMAN’DA SİNYALİZASYON VE YOL ÇİZGİLERİ YENİLENDİ
- 04Ekmen, ''Kadınların güvenliğini mafya değil, devlet sağlamalıdır''
- 05232 MİLYON TL’LİK YASA DIŞI BAHİS AĞINA JANDARMA DARBESİ
- 06FERDİ KURT, İŞ DÜNYASININ TEMSİLCİLERİYLE BULUŞUYOR
- 07NASIROĞLU : "BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ"
- 08KUTEVİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
- 09GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDILAR
- 10RP'DEN ŞEHİR PLANLAMASINDA KAMU YARARI UYARISI
- 11SAADET PARTİSİ'NDEN HAYAT PAHALILIĞI TEPKİSİ
- 12ÇALIŞMALAR EŞ ZAMANLI DEVAM EDİYOR
- 13EMİNE CEYLAN TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
- 14BATMAN VAKFI MÜTEVELLİ HEYETİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
- 15KAYMAKAMDAN MORAL ZİYARETİ




Henüz Yorum yok