
Çevreci ve öğrenci buluşmaları devam ediyor
Çevreci ve öğrenci buluşmaları devam ediyor
Batman Çevre Gönüllüleri Derneği yöneticileri, Çevre Haftasındaki etkinlikler kapsamında Piri Reis Anadolu Lisesi ve Adem İlkkılıç İlkokulu öğrencileriyle buluştu.
“ÇEVRECİ ÖĞRENCİLER DOĞAYI VE ÇEVREYİ SAVUNURLAR”
Öğrencilere çevre bilincini kazandırmak için yıllardır çeşitli okullarda konferans ve söyleşiler düzenleyen Batman Çevre Gönüllüleri Derneği yöneticileri, çevre haftasında önce Piri Reis Anadolu Lisesi, ardından ise Adem İlkkılıç İlkokulu öğrencileriyle buluştu. Piri Reis okul yöneticilerinin daveti üzerine geçtiğimiz hafta içinde Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argunağa, öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi. Daha sonra Argunağa ve Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Denetleme Kurulu Başkanı Recep Kavuş, bu kez Adem İlkkılıç İlkokulunda öğrencilerle buluştu ve çevre konulu söyleşi gerçekleştirdiler. Her iki okulda duyarlı öğretmenlerin de katıldığı söyleşide öğrenciler dernek yöneticilerine çevre sorunları konusunda çeşitli sorular yöneltirken, doğa ve çevreyi koruma sözü verdiler.
Batman Çevre Gönüllüleri Derneği yöneticileri, “Daha güzel ve aydınlık yarınlar, daha yaşanabilir bir gelecek için hepimize önemli görevler düşüyor. Tüm öğrencilerin çevreci olmaları, çevre bilincini kazanmaları gerektiğine inanıyoruz. Çevreci öğrenciler doğayı ve çevreyi savunurlar, zarar veremezler. Okul etkinliklerimiz sürecektir” dediler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 02GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 03ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 04DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 05İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 06ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
- 07Minik Yüreklerden Gazze’ye Merhamet Köprüsü
- 08Batman’ın En Büyük Dijital Baskı Atölyesi Hizmete Açıldı
- 09MEZARLIKLARA MEVSİMSEL BAKIM
- 10İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 11PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 12İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 13“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 14BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 15ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
Henüz Yorum yok