DİŞ HASTANESİNE YENİ TOMOGRAFİ CİHAZI
Vali Ekrem Canalp, Batman Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini ziyaret ederek sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.
Ziyarette İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Solmaz, hastane Başhekimi Dt. Masum Ekinci ve hastane yöneticileri de hazır bulundu. vali Canalp, hastanedeki birimleri gezerek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi, tedavi için hastaneye gelen vatandaşlarla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Sağlık çalışanlarına görevlerinde başarılar dileyen Vali Canalp, hastanede sunulan hizmetlerin kalitesinin artırılmasına yönelik yapılan çalışmaları da değerlendirdi.
ziyaret kapsamında Batman Belediyesi tarafından hastaneye hibe edilen Dental Tomografi Cihazını da inceleyen Vali Canalp, cihazın Türkiye Atom Enerjisi Kurumu (TAEK) onay sürecinde olduğunu belirtti. Gerekli izinlerin tamamlanmasının ardından cihazın aktif hale getirilerek vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade etti.
Vali Canalp, yeni cihazın devreye girmesiyle Batman’daki ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin önemli ölçüde güçleneceğini vurgulayarak, vatandaşlara sunulan sağlık hizmetlerinde kayda değer iyileşmeler sağlanacağını söyledi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDILAR
- 02RP'DEN ŞEHİR PLANLAMASINDA KAMU YARARI UYARISI
- 03SAADET PARTİSİ'NDEN HAYAT PAHALILIĞI TEPKİSİ
- 04ÇALIŞMALAR EŞ ZAMANLI DEVAM EDİYOR
- 05EMİNE CEYLAN TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
- 06BATMAN VAKFI MÜTEVELLİ HEYETİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
- 07KAYMAKAMDAN MORAL ZİYARETİ
- 08SALDİRİYA İLİŞKİN RESMİ AÇIKLAMA
- 09MEZARLIKTA KANLI PUSU 3 ÖLÜ
- 10BATMAN, GPS SİSTEMİYLE İLAÇLANIYOR
- 11BEŞİRİ'DE 100 DÖMÜMLÜK ANIZ YANGINI
- 12ODUNCU’DAN TOPLUMSAL BARIŞ ÇAĞRISI
- 13FİLENİN SULTANLARI'NA TEBRİK MESAJI
- 14SELFİE UĞRUNA CANINDAN OLUYORDU
- 15TRAFO PATLADI, İŞLER AKSADI




Henüz Yorum yok