
LAVİ, BATMAN GÜNLERİNDE İLGİ ODAĞI OLDU
LAVİ, BATMAN GÜNLERİNDE İLGİ ODAĞI OLDU
Batman’dan dünyanın 22 ülkesine ihracat yapan Lavi, İstanbul’daki Batman Tanıtım Günleri’nde göz doldurdu.

İstanbul Batman Dernekler Federasyonu tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen Batman Tanıtım Günleri İstanbul Yenikapı etkinlik alanında 19-22 Mayıs günleri arası İstanbul’da yaşayan Batmanlıları ağırladı. Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Fernas Şirketler Grubu markası Lavi Juice ise tanıtım günlerinin en çok ziyaret edilen stantlarından biri oldu.
Batman’ın meyve suyu firması Lavi, ürünleriyle fuarda yoğun ilgi gördü. Lavi standının en gözde ürünleri ise %100 meyve suları oldu. Türkiye’de gün geçtikçe pazar ağını geliştiren Lavi’nin ürün gamında %100 meyve suları, meyveli içecekler ve nektarlar bulunuyor. Bahçeden sofraya kadar her aşamasında doğallığı birinci öncelik yapan Lavi’nin ürünleri, dünyanın birçok ülkesinde pazar buluyor ve beğenilerek tüketiliyor.

LAVİ Meyve Suları, Satış ve Pazarlama Müdürü Yunus Akar, Batmanlılar buluşuyor etkinliğine ilişkin şu açıklamada bulundu.
Akar "Batman markası olan “LAVİ” olarak İstanbul Yenikapı'da düzenlenen etkinliğe katıldık. Batman'ımızı iyi tanıtmak ve bununla birlikte kendi ürünlerimizi İstanbullulara tanıtmak için buradayız. Bu tür etkinlikleri iyi görüyoruz. Batman'ı insanlara tanıtmak için bu tür etkinlikler iyi bir fırsattır. LAVİ meyve sularının Batman markası olduğunu duyan Batmanlıların memnuniyetlerini ve gururlarını gözlerindeki ışıltıdan görebiliyoruz. Hem bizim için hem de Batmanlılar için iyi bir tanıtım olacaktır inşallah. “BATMAN” isminin yer aldığı tüm tanıtım organizasyonlarında yer almaya devam edeceğiz.” dedi.
Akar konuşmasının devamında “Batman ve Batman’ın sahip olduğu tüm değerlerin tanıtımına büyük ivme kazandıran bu tür faydalı ve tanıtıcı etkinliklere hem Batman firmalarının hem Batmanlı benliği taşıyan tüm Batman sevdalılarının destek vermesi katkı sunması duyarlılık göstermelerini temenni ediyor, emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.”
Fernas Şirketler Grubu’nun gücüyle gün geçtikçe büyümeye devam eden Lavi, Batman’da ürettiği ürünleri dünyanın en uzak noktalarına kadar ulaştırıyor.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Milletvekili Nasıroğlu, “Batman büyükşehir olma yolunda ilerliyor”
- 02BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK İÇİN BULUŞTULAR
- 03Başkan Kaplan, “Sosyal konut projesinde esnafa pozitif ayrımcılık yapılmalı”
- 04İNOVATİF BÜFE VE TEMİZ TUVALET PROJESİ YAYGINLAŞIYOR
- 05MÜSİAD BATMAN’DAN DOST MECLİSİ TOPLANTISI
- 06YENİ NESİL OTOBÜS DURAKLARININ KURULUMU BAŞLADI
- 07DİCLE NEHRİ’NDE KAÇAK AVCILIĞA GEÇİT YOK
- 08BATMAN’DA “SUMUD’A SELAM, İSRAİL’E LANET” MİTİNGİ
- 09BİR ÇAĞRI, BİR SAHAYA DÖNÜŞTÜ
- 10ÖZEL İDARE PERSONELİNE 89 BİN TL PROMOSYON MÜJDESİ
- 11“İMZAM VAR” KAMPANYASI BATMAN’DA BAŞLADI
- 12BATMAN’IN SUYU TEHLİKEDE !
- 13HASANKEYF’TE SU, DOĞA SPORLARI VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUSU
- 14EMLAK KATILIMDAN ESNAFA DESTEK
- 15YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok