KİNİŞ VE ALTAY AİLELERİ ‘BARIŞ’ DEDİ
KİNİŞ VE ALTAY AİLELERİ ‘BARIŞ’ DEDİ
Batman’ın Şafak Mahallesinde geçen hafta Kiniş ve Altay aile fertlerinin karıştığı ve 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgada, ilimizin önde gelen genç iş insanlarından Esat Ekremoğlu’nun araya girmesiyle barışla sonuçlandı.
.jpg)
Ekremoğulları Grup A.Ş’ de bir araya gelen aile fertleri aralarındaki husumetin bitirilmesi için karşılıklı söz vererek, barışa onay verdi.
Kiniş ve Altay ailelerinin fertleri yapılan barışın ardından birbirlerine sarılarak; dostluk, kardeşlik ve barış mesajları verdi. İki aile arasındaki husumeti bitirdikleri için mutlu olduklarını belirten Ekremoğulları Grup Yönetim Kurulu Başkanı genç iş insanı ve kanaat önderlerinden Esat Ekremoğlu, zorlu süreçte kendilerine yardımcı olup duyarlılık gösteren Serdar Kiniş ve Kerem Altay nezrinde tüm aile fertlerine teşekkür etti.
Ekremoğlu; “Barış sürecinde bizlere yardımcı olup, gerçek bir sağduyu gösteren Serdar Kiniş ve Kerem Altay nezdinde tüm aile fertlerini kutluyorum. Bizlerde bu ailelerimize bir nebzede olsun yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere. İnsanlar arasında husumet olduğu zaman uykularımız kaçıyor. Yoğun geçen bir haftanın ardından iki ailemizin duyarlılığı ve sağduyusu ile hep beraber yine barışın kazanmasına vesile olduk. Bütün dünya bir insanın parmağından akacak bir damla kana değmez. “ diye konuştu.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BİSİKLET KAVGASI KANLI BİTTİ
- 021,5 YAŞINDAKİ BEBEKTEN ACI HABER
- 03BATMAN’DA SİNYALİZASYON VE YOL ÇİZGİLERİ YENİLENDİ
- 04Ekmen, ''Kadınların güvenliğini mafya değil, devlet sağlamalıdır''
- 05232 MİLYON TL’LİK YASA DIŞI BAHİS AĞINA JANDARMA DARBESİ
- 06FERDİ KURT, İŞ DÜNYASININ TEMSİLCİLERİYLE BULUŞUYOR
- 07NASIROĞLU : "BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ"
- 08KUTEVİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
- 09GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDILAR
- 10RP'DEN ŞEHİR PLANLAMASINDA KAMU YARARI UYARISI
- 11SAADET PARTİSİ'NDEN HAYAT PAHALILIĞI TEPKİSİ
- 12ÇALIŞMALAR EŞ ZAMANLI DEVAM EDİYOR
- 13EMİNE CEYLAN TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
- 14BATMAN VAKFI MÜTEVELLİ HEYETİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
- 15KAYMAKAMDAN MORAL ZİYARETİ




Henüz Yorum yok