BESO İFTAR YEMEĞİ VERDİ
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, Batman Umut Kervanı aracılığıyla depremzede, muhtaç ve yetimlere yönelik 800 kişiye iftar yemeği verdi.
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve yönetim kurulu üyeleri, Ramazan’ın ilk gününden bu yana her gün düzenli olarak 800 kişiye iftar yemeği veren Batman Umut Kervanı ile iş birliği yaparak 800 kişiye iftar yemeği verdi. Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel, , "Ramazan’ın başından beri her gün kurduğumuz iftar çadırını bugün de kurduk. Allah, hayırseverlerimizden razı olsun. Bugünkü iftarımızın sponsorluğunu Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri yapıyor. Ramazan’ın ilk gününden bu yana her gün yaklaşık 800 kişiye burada iftar yemeği veriyoruz. Şehrimizin yoksullarını, yetimlerini, ihtiyaç sahiplerini, depremzedelerini iftar çadırımızda ağırlıyoruz. Bugün buna vesile olan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Mehmet Sıddık Çiftçi’ye ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Ramazan’ın ilk gününden beri çalışmalarımız devam ediyor ve Ramazan’ın sonuna kadar da devam edecek. Bu anlamda hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını ve katkılarını bekliyoruz" dedi.
Umut Kervanı’nın yaptığı yardım faaliyetleriyle kendini kanıtlamış ve marka bir yardım kuruluşu olduğunu söyleyen Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ise yaptığı açıklamada; “Hayırlı hizmetlerine şahit olduğumuz Umut Kervanı’nın bir günlük iftar yemeğinin sponsoru olarak bizler karşılamak istedik. Böylelikle Batman Umut Kervanı aracılığıyla depremzede, muhtaç ve yetimlerin yüzünü güldürmek ve aynı zamanda geçen yıl bu vakitte hayata veda eden yönetim kurulu üyemiz rahmetli Hacı Tahsin Kanat’ın da hatıratı olsun istedik. Özellikle Umut Kervan'ına çok teşekkür ediyoruz. Yaptığı yardım faaliyetleriyle kendini kanıtlamış marka olmuş bir yardım kuruluşu. Hizmet eden her bir çalışanı ve gönüllüsünü tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN PETROLSPOR’A GÜÇLÜ DESTEK
- 03İş İnsanı Ferdi Kurt’tan Petrolspor tribünlerine 500 bayrak desteği
- 04TÜZÜN'DEN PETROLSPOR'A DESTEK ÇAĞRISI
- 05BASKİ’DEN YOĞUN MESAİ
- 06TPAO PETROLSPOR MİNDERDE FIRTINA GİBİ!
- 07İLUH DERESİ’NDEKİ KİRLİLİĞE TEPKİ; “SUSMAK ÇÖZÜM DEĞİL”
- 08KAYAPINAR’A 917 MİLYON TL’LİK ENERJİ YATIRIMI
- 09400 DÖNÜMLÜK MEYVE FİDANLIĞI KURULACAK
- 10Batman’da 1005 Ağaçlık Yeşil Koridor
- 11KAYMAKAM ÖZTAŞ’A VEDA YEMEĞİ
- 12“ALTYAPI SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR”
- 1313 MADALYA İLE ZİRVEDE!
- 14BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 15YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE




Henüz Yorum yok