BİBÖREK ve AHYAR BAKLAVA’NIN YENİ ŞUBESİ AÇILDI
Doyulmaz kaşar peynir, has tereyağı ve incecik kıtır yufkanın birleştiği Bibörek ve geleneksel lezzetleri modernlikle buluşturan Ahyar Baklava; Batman’ın yerel markaları ve şimdilerde Türkiye’nin bir çok iline bayilik vererek hızla büyüyorlar.
Yeni şubelerini Batman Gültepe Mahallesi’nde açan bu yenilikçi iki markanın yaratıcısı Murat Tarhan:“Bibörek, klasik Adana böreği olarak geçiyor aslında ama biz bu geleneksel lezzeti tamamen organik ve el yapımı olan; doyulmaz kaşar peynir, has tereyağı ve incecik kıtır baklava yufkasıyla daha da lezzetlendirdik.
.jpeg)
İlk şubemizi GAP Mahallesinde açtık, çok heyecanlıydık, bu lezzete -Batmanlılar nasıl tepki verecekti?- bilmiyorduk. Ama kısa zaman sonra Bibörek’in damak çatlatan lezzeti bırakın Batman’ı çevre illerde bile konuşulur oldu. Şimdi Siirt, Şırnak, Cizre ve Samsun ile birlikte toplam 6 bayimiz var. Yeni açtığımız Gültepe şubesi ise 8. oldu” dedi.
Bibörek ve Ahyar Baklava markalarının ortağı Ferit Tarhan ise:“Biz Bibörek markamızda emin adımlarla ilerlerken ortağım Murat Tarhan ile birlikte yeni arayışlardan da asla kaçınmadık. ‘Nasıl yaparızda geleneksek tatlara yenilik katabiliriz’ diye sürekli çalışmalar yaptık. Sonunda Ahyar Baklava markamız ortaya çıktı. Ahyar Baklava için de ilk önce butik bir dükkan organize ettik ama Batmanlılar bu lezzetten de vazgeçemez oldular. Biz de bizi tercih eden misafirimize daha iyi hizmet vermek için tüm inancımızla şubeleşmelerimize hızla devam ediyoruz.
Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminin bir an önce bitmesini ve misafirlerimizle buluşmayı dört gözle bekliyoruz. Şimdilik paket servislerimiz Batman’ın tüm mahallelerine kadar gidiyor” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN BAK “BARIŞ İÇİNDE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 02YAZ SPOR OKULLARINDA YÜZME HEYECANI
- 03DEM PARTİ'DEN ŞİDDETE KARŞI YÜRÜYÜŞ”
- 04AK PARTİ’DEN COŞKULU DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
- 05HÜDA PAR’DAN KARMA EĞİTİME İLİŞKİN KANUN TEKLİFİ
- 06BAĞIMSIZ BATMAN GAZETESİ 2. YILINI KUTLADI
- 07FİRARİ HÜKÜMLÜ YOLCU MİNİBÜSÜNDE YAKALANDI
- 08ŞEYH HEVİNDA ZİYARETGÂHI RESTORE EDİLİYOR
- 09Bakan Bak, Batman'da Külliye ve Kütüphanede İncelemelerde Bulundu
- 10Kardelen Mahallesi'nde Korkutan Yangın
- 11Batman'da Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
- 12BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 13“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 14EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 15235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI




Henüz Yorum yok