Şehit Aybüke öğretmenin öğrencileri karne aldı
Şehit Aybüke öğretmenin öğrencileri karne aldı
Batman’ın Kozluk ilçesinde terör saldırısında şehit düşen Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın öğrencileri karnelerini aldı. Sevinçlerinin buruk olduğunu belirten öğrenciler, Aybüke öğretmeni kalplerinde taşıdıklarını ifade etti.
Batman’ın Kozluk ilçesinde terör saldırısında şehit düşen Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın öğrencileri karnelerini aldı. Sevinçlerinin buruk olduğunu belirten öğrenciler, Aybüke öğretmeni kalplerinde taşıdıklarını ifade etti.
Kozluk’ta okulların yaz tatiline girdiği 9 Haziran 2016’da hain saldırı sonucu şehit düşen Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın öğrencileri karnelerini aldı. Adı, Şehit Şenay Aybüke Yalçın Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak değiştirilen okulun öğrencileri, sevinçlerinin buruk olduğunu belirtti. Aybüke öğretmenin öğrencilerinden Nurcan Alkan, "Çok üzgünüz, geçen yıl Aybüke hocamız aramızdaydı. Aybüke hocamız karnemizi verdi ama bu yıl burada değil ve yokluğu çok hissediyoruz. Aybüke hocamızı çok özledik. Keşke aramızda olsaydı, tekrar karnemizi onun ellerinden alabilseydik. Aybüke hocamızın yokluğu bize acı veriyor ama biz onu çok seviyoruz ve kalbimizde hep taşıyacağız. Onu hep hatırlayacağız" dedi.
"KALPLERİMİZDE BURUKLUK VAR"
Öğrenci Muhammed Özyer, "Bugün karneleri aldık ama Aybüke hocamızı unutmadık çok üzgünüz. Çocuklar sevinse de kalplerinde bir burukluk var. Aybüke hocamızı unutmadık, unutmayacağız" diye konuştu. Cafer Yıldırım isimli öğrenci, "Geçen dönem Aybüke hoca bizimleydi. Mutluyduk, bu yıl bizimle olmadığı için mutluluğumuz azalmış durumda. Onun da aramızda olmasını çok istiyorduk. Maalesef aramızda değil. Üzgünüz keşke aramızda olsaydı ve mutluluğumuzu onunla da paylaşmış olsaydık. Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın" ifadelerini kaydetti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İHTİYAÇLAR YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
- 02DEMİRHAN “HER SEKTÖRDEN TEMSİLCİ ALIYORUZ”
- 03FERDİ KURT’A MİMAR, MÜHENDİS VE ŞEHİR PLANCILARINDAN DESTEK
- 04Kırmızı-beyazlı ekip, yeni sezonun ilk maçında deplasmanda sahaya çıkacak
- 05İHD Batman 749’uncu haftada kayıpların akıbetini sordu
- 06AVUKAT EMRAH YENİ VEFAT ETTİ
- 0725 DÖNÜMLÜK PARK HİZMETE AÇILDI
- 08GERCÜŞ'TE DEĞİŞİM RÜZGARI : İLÇENİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
- 09ALİCAN BEĞDE, FERDİ KURT LİSTESİNDE MECLİS ADAYI
- 10BATMAN MODELİ GENÇLERLE BULUŞTU
- 11BAĞLARDA YEŞİL BUDAMA EĞİTİMİ
- 12MEHMET SIDDIK ÇİFTÇİ'YE YENİ GÖREV
- 13RUHSATSIZ KAÇAK DÜKKAN YIKILDI
- 14Engelli Aktif Yaşam Merkezi'nden Özel Bireylere Güçlü Destek
- 15ŞANSİ : "TERÖRSÜZ TÜRKİYE HEDEFİ TARİHİ BİR ADIM"




Henüz Yorum yok