Batman’da aday öğretmenler taleplerini anlattı
Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, ilk toplantısını Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden aday öğretmenlerle yaptı.
Aday öğretmen yetiştirme süreci içinde kurumları tanımak için gerçekleşen ziyaretler kapsamında, Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden aday öğretmenlerle, müdürlük toplantı salonunda bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, aday öğretmenlere kendisini tanıttı, adaylık sürecinin hayırlı olmasını diledi.
Kurtaran; “İlk olarak sizlerle başlayan aday öğretmen yetiştirme süreci, çok ciddi bir uygulama, eğitimde başarı çıtasının daha yüksek bir noktaya taşınmasına katkı sağlayacak. Unutmayalım ki; öğretmen, öğretmen gölgesinde yetişir, aday öğretmenlik uygulaması da aslında tek taraflı bir öğrenmenin ötesinde, en iyi öğrenme öğretirken öğrenmedir. Bu açıdan süreç içinde sizin fark edip gördüğünüz, bu güne kadar belki de fark edilmeyen noksanlıkların giderilmesi için de önemlidir. Süreç içinde gördüğünüz sorun ve aksaklıkları bize bildirin, bu süreci bilgi alışverişi şeklinde görün. Aday Öğretmen yetiştirme süreci sonunda, öğretmenliğe daha hazır bir şekilde göreve başlayacaksınız. Değerli arkadaşlar bize emanet edilen öğrencileri eğitirken, onlar için bir model olduğumuzu unutmayalım, bu nedenle doğru rol model olacağız.” dedi.
Milli Eğitim Müdürü Kurtaran konuşmasının ardından, aday öğretmenlerin talep ve önerilerini dinledi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0176.362 KİŞİ UÇTU!
- 02“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 03ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 04ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 05MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 06OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 07ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 08Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 09“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 10PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 11OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 12BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 13KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 14BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ
- 15PETROLKENT’TE TEMİZLİK ÇALIŞMASI SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok