OSB’DE ARSA TAHSİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI
Batman Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yeni arsa tahsis süreci başladı. Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği’nin ‘Arsa Tahsisi’ başlıklı 55. maddesi kapsamında, Batman OSB’de tahsisi yapılacak parseller için başvurular 03 Kasım – 23 Kasım 2025 tarihleri arasında alınacak.
Başvurular, meydip.sanayi.gov.tr adresi üzerinden 3 hafta boyunca çevrimiçi olarak yapılabilecek. Tahsis edilecek alanlara ilişkin harita bilgileri aynı internet adresinde yer alırken, tahsis şartları, parsel bazlı metrekare fiyatları ve detaylı bilgiler Batman OSB Bölge Müdürlüğünden temin edilebilecek.
SON BAŞVURU 23 KASIM
Yapılacak tahsis başvuruları, tip değerlendirme tablosuna göre puanlama esasına dayanarak değerlendirilecek. Kriter sayısı ve ağırlıkları ise OSB’lere göre farklılık gösterebilecek.
OSB ARSA TAHSİSİ ŞARTLARI
Arsa tahsisi tamamen bedelsiz yapılacak. Altyapı katılım payı metrekare birim fiyatı 700 TL olarak belirlendi. Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmaların başvuruları Samanyolu OSB üzerinden alınacak; bu nedenle Oymataş OSB’ye yapılan tekstil başvuruları değerlendirilmeyecek. Her firmanın sadece bir parsel için başvuru hakkı bulunuyor. Birden fazla parsel için yapılan başvurular geçersiz sayılacak. Gıda parsellerine yalnızca gıda üretimi yapacak firmalar başvurabilecek. 30 Haziran 2025 tarihli yönetim kurulu kararı gereğince, altyapı katılım payının %50’si peşin, kalan tutar ise 3 yıl içinde, yılda iki eşit taksitte ödenecek. Batman OSB yönetimi, yatırımcıların belirtilen tarihler arasında başvurularını eksiksiz olarak tamamlamaları gerektiğini vurguladı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP'TAN OBJEKTİF'E 13. YIL KUTLAMASI
- 02VALİ CANALP, BEŞİRİ’DE VATANDAŞLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
- 03DİKA’DAN 301 MİLYON TL’YE KADAR DESTEK
- 04TÜRK KIZILAYI GAZZELİLERLE KAHİRE’DE BULUŞTU
- 05224 PARKTA GÜBRELEME ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
- 06BATMAN’A GENÇLİK VE SPOR ALANINDA YENİ YATIRIMLAR
- 07PETROLCİTY AVM, BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ
- 08BELEDİYEDEN ÇÖLYAK HASTALARINA RAMAZAN DESTEĞİ
- 09Batman Gıdacılar Ticaret Merkezi esnafı iftarda buluştu
- 10TPAO BATMAN PETROLSPOR ALTYAPISI BURSA’DA PARLADI : U-14’TE 5 MADALYA
- 11TEMA Vakfı Gönüllü Öğretmenleri Grand Hasankeyf Hotel’de buluştu
- 12OBJEKTİF 13. YILINI KUTLUYOR
- 13STK’LAR İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
- 14MELE MUSTAFA BARZANİ, BATMAN’DA ANILDI
- 15VALİ CANALP, ÇALIŞAN GAZETECİLERİ AĞIRLADI




Henüz Yorum yok