"Dicle EDAŞ trafo için hiçbir önlem almıyor"
Batman'ın işlek yerleri arasında bulunan Meydan Mahallesi 1119 Sokak'ta bakımsız ve açık olan trafo adeta tehlikeye davetiye çıkarıyor.
Trafo kapaklarının açık kalmasının tehlike arz ettiğini söyleyen mahalleli ve esnaf, herhangi bir olumsuz durum yaşanmadan önce yetkililerin buna yönelik acil önlem alması gerektiğini belirtti.
Trafonun kapaklarının açık bırakılmasının sıkıntı oluşturduğunu dile getiren İslam Başaran adlı esnaf, "Yaklaşık 4 aydır trafo bu şekilde açıktır. Elektrikler kesildiği zaman vatandaşlar gelip şalteri kendileri kaldırmak zorunda kalıyor ve bu da tehlike arz ediyor. Maalesef Dicle EDAŞ bunun için hiçbir önlem almıyor. Trafoların etrafının tel örgülerle örülmesi gerekiyor. Ölüm yaşanmadan bir an önce tedbir alınmalıdır." dedi.
"Acilen önlem alınmasını istiyoruz"
Trafo kapaklarının uzun zamandan beri açık bırakıldığını ifade eden mahalle sakinlerinden Mehmet Gündüz ise "Bizler acilen buna bir önlem alınmasını istiyoruz. Çünkü burası halkın yoğun uğrak yerlerindendir. Özellikle çocukların okula giderken kullandıkları yol güzergâhıdır. Her an ölüm olayı yaşanabilir. Buradan günde binlerce insan geçiyor. Bir de bu hiç hoş bir görüntü değil. Bu duruma müdahale edilmesi gerekiyor." şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN ERSOY, BATMAN’A GELİYOR
- 02Batman, ramazan ayını dolu dolu geçirecek
- 03TOKİ BÖLGESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI
- 04Batman, TÜBİTAK’tan 15 ödül aldı
- 05
- 06ELMA SOKAĞI 24 SAAT AYDINLATILDI
- 07AĞAR: 30 YILLIK ESNAFIM, OYLARINIZA TALİBİM
- 0811 ARAÇTA BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
- 09MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KURULU TOPLANDI
- 10BAŞKAN AKSOY’DAN ANLAMLI HEDİYE
- 11BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!
- 12KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 13MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 14YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 15BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA




Henüz Yorum yok