" Uyuşturucu konusunda bir seferberlik başlatılmalı"
Batman Üniversitesi'nde çeşitli faaliyetler yürüten Genç Yeşilay Topluluğu'ndan bir grup öğrenci, HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
Batman Üniversitesi Genç Yeşilay Topluluğu Başkanı Ramazan Güneş ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Merkez İlçe Başkanı Durmaz, Genç Yeşilay Topluluğu üyelerinin ziyaretinden dolayı memnun kaldığını belirterek, kendilerine teşekkür etti.
HÜDA PAR’ın Batman’da başlatmış olduğu bağımlılıkla mücadele projesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Genç Yeşilay Başkanı Güneş, bu gibi çalışmaların gençliği bilinçlendirdiğini ifade etti.
“İfsat ediciler neslin maneviyattan uzaklaşması için her yolu deniyorlar”
Toplumun ve gençliğin kötü alışkanlıklardan muhafazası konusunda çalışmalar yaptıklarını belirten Durmaz, “Bizler toplumun dünyevi sorunlarının çözümü konusunda çalışmalar yaptığımız gibi neslin değerleriyle barışık olması adına da çalışmalar yapıyoruz. Biliyorsunuz ki ifsat ediciler genç neslin ahlak ve maneviyattan uzaklaşması için her yolu denemektedirler. Uygulamaya koydukları projelerle nesli ahlaki ve kültürel açıdan yozlaştırmak istemektedirler. İşte bizler de ifsat edicilere karşı, toplumun ıslah edicileri olarak bir çaba ve gayret içinde olmamız gerektiği bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Nebevî mesajın çağa taşınması, insanlık ailesinin Hazreti Peygamber’in emsalsiz ahlakıyla tanışması ve örnek alması, amaçlarımız arasında yer almaktadır.” ifadelerini kullandı.
“Uyuşturucuyla mücadele konusunda bir seferberlik başlatılmalıdır”
Son dönemlerde Batman’da artan uyuşturucu bağımlılığıyla ilgili de konuşan Durmaz, “Yaptığımız ziyaretler ve görüşmeler neticesinde, Batman merkezde uyuşturucu kullanımının artmış olduğunu müşahede etmekteyiz. Uyuşturucu illeti her geçen gün toplumumuzu ve geleceğimizi tehdit etmektedir. Uyuşturucu ile ilgili çalışma yapan resmi kurum ve kuruluşlar istatistikleri bir kenara bırakarak uyuşturucuyla mücadele konusunda bir seferberlik başlatmaları gerekmektedir. Malum uyuşturucu kullanımı, kullanıcının aklını dumura uğratan, nesli ifsad eden ve değerlerinden uzaklaştıran bir bağımlılık çeşididir. Hassasiyet sahibi kişi ve kurumlar hep birlikte, danışıklı olarak çalışmalar yaparlarsa ve her biri sorunun bir köşesinden tutarlarsa sorun azalır ve nihayetinde çözüme kavuşmuş olur. Yaptığımız çalışmalarla istiyoruz ki toplum arasında bir bilinç oluşturalım ve bağımlı olan bu kişileri bu kötü alışkanlıklarından kurtaralım.” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Venezuelalı forvet Cordova, Batman Petrolspor’da
- 02UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 6 KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
- 03600 TON ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 04TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR
- 05MHP’DEN BAKAN MEMİŞOĞLU'NA BATMAN'IN SAĞLIK RAPORU
- 06BAKAN MEMİŞOĞLU, BATMAN’DA YERLİ SAĞLIK TEKNOLOJİSİNİ İNCELEDİ
- 07EKMEN: PETROLSPOR'UN BAŞARISI BATMAN'IN GURURU
- 08500 YATAKLI HASTANE İÇİN HEDEF 2027'NİN İKİNCİ YARISI
- 09MEMİŞOĞLU, BATMAN'DAKİ SAĞLIK PROJELERİNİ DEĞERLENDİRDİ
- 10Engellilere akülü sandalye desteği
- 11REKTÖR DEMİR ANKARA'DA YAPAY ZEKÂ ZİRVESİNDE
- 12PETROLSPOR'DAN SÜPER DÖNÜŞ
- 13Timoklular Derneği’nden tanıtım gezisi
- 14ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİNDEN SICAK HAVA UYARISI
- 15BİSİKLET KAVGASI KANLI BİTTİ




Henüz Yorum yok