Geylani’den Balpınar’a Millet Bahçesi
Geylani’den Balpınar’a Millet Bahçesi
Batman'ın Balpınar beldesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ve Millet Bahçesi yapımı devam ediyor. Balpınar Beldesi Yeniköy mahallesinde 10 bin metrekare kilit parke taşı döşediklerini ifade eden Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani Segirka ve Zorköy mahallelerinden sonra Yeniköy'ün de çamurlu sokaklarını parke taşıyla kapladıklarını söyledi.

YENİKÖY MAHALLESİNE PARKE
Yeniköy mahallesinde devam eden parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyen başkan Geylani mahallelerin sorunlarının büyük ölçüde çözüme kavuşturulduğunu, yapılan çalışmalarla birlikte Balpınar'da hizmet alamayan tek bir mahalle, cadde ve sokağın kalmayacağını söyledi.
MİLLET BAHÇESİ 5 MİLYON LİRAYA MAL OLACAK
Balpınar beldesinde Millet Bahçesinin yapımına da başladıklarını belirten Geylani, 10 dönümlük alana yapılan ve 5 milyon liraya mal olacak Millet Bahçesi'nin ihata duvarının da örüldüğünü söyledi.
‘MİLLET BAHÇESİ GÜZEL OLACAK’
Çalışmaların sürdüğü Millet Bahçesinde incelemelerde bulunan Geylani, şöyle konuştu: "Burada tüm belde sakinlerinin yanı sıra çocuklarında dinlenebileceği bir alan oluşuyor. Balpınar beldemizde böyle bir alan oluşturulmasından dolayı çok mutluyum. Bizim dönemimizde yapılması da bizim açımızdan çok önemli. Millet Bahçesi güzel olacak.
Şu an ihata duvarını ördük ve çevre düzenlemesine de başladık. En kısa sürede hayata geçireceğimiz bu proje de çocukların oyun oynayabileceği oyun parkları, sosyal aktivite, piknik alanları, spor tesisleri, yürüyüş yolları bulunacak. Ayrıca bu alana çeşitli tür ve cinste onlarca yeni ağaç dikilecek."
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DİYARBAKIR-BATMAN YOLUNDA HEDEF 2026 SONU
- 02DEV PARKTA İLK ETAP YÜZDE 58 TAMAMLANDI
- 03KLİMALI DURAKLAR HİZMETE HAZIRLANIYOR
- 04122 KİLODAN FAZLA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ
- 05KARATAŞ “BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜÇLENEREK DEVAM ETMELİ”
- 06“DOĞRU HABERCİLİK DEMOKRASİNİN TEMİNATIDIR”
- 07“İLKELİ HABERCİLİK TOPLUMUN GÜVENCESİDİR”
- 08O BULVAR YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞUYOR
- 09ANALİG ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA BATMAN ZİRVEDE
- 10PETROLSPOR, PENDİKSPOR’A HAZIRLIK MAÇINDA MAĞLUP
- 11BATMANLI ANTRENÖR ABDULLAH BAYRAM’A MİLLİ GÖREV
- 12HAVALİMANINDA İKLİMLENDİRME SİSTEMİ YENİLENDİ
- 13“DEVLETİN DİREĞİ MEMURDUR, EMEĞİMİZİ HEDEF ALANLAR HADDİNİ BİLSİN”
- 1429 BİN 797 İŞARETLEME UYGULAMASI YAPILDI
- 15BATSO'DA ADAY SAYISI ARTIYOR




Henüz Yorum yok