‘Yüksekokul hayal olmasın’
Kozluk ilçesinde bir grup sivil toplum kuruluşu dört yıldır tamamlanan Kozluk Meslek Yüksek Okulu (MYO)ile ilgili bir araya gelerek yüksekokulun açılması için yetkililere çağrıda bulundu.
Kozluk ilçesinde söz sahibi bir kitle olan Sivil Toplum Kuruluşları ve esnaflar 2015-2016 eğitim-öğretim sezonuna yetiştirilmesi hedeflenen Kozluk Meslek Yüksekokulunun tamamlanmasına rağmen yıllardır eğitim-öğretime açılmamış olmasına tepki gösterdi. Grup sözcüsü Servet Barlık konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm Kozluk halkı mağdur durumdadır. Üçüncü Mezununu veren Kozluk Meslek Yüksekokulunun bina yapımı tamamlanmasına rağmen hala eğitim-öğretimin Batman’da yürütülmesine anlam veremiyoruz. Gençlerimiz yollarda heba oldu. Evinin önünde okumasına rağmen dört yıldır Batman’da okumak zorunda kalan öğrencilerimizin mağduriyetleri giderilmelidir.
‘YÜKSEKOKUL BİRAN ÖNCE AÇILSIN’
Batman Üniversitesi yetkilileri, konuyla ilgili olarak her dönem bu yıl kesin açılacak dedikleri Yüksekokul, atıl duruma düşmeden, verdikleri sözleri yerine getirmelerinin vakti geldi geçiyor. Söz konusu Kozluk Meslek Yüksekokulunun yeni sezonda eğitim-öğretime açılması için, tüm yetkililer ile birebir görüşme yapmak üzere Kozluk Esnafı ve STK’lar olarak görev almaya hazırız. Konu hakkında Milletvekilleri, Valilik ve Batman Üniversitesinden yetkililer ile görüşerek yüksekokulun açılmasını talep edeceğiz” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN PETROLSPOR’A GÜÇLÜ DESTEK
- 03İş İnsanı Ferdi Kurt’tan Petrolspor tribünlerine 500 bayrak desteği
- 04TÜZÜN'DEN PETROLSPOR'A DESTEK ÇAĞRISI
- 05BASKİ’DEN YOĞUN MESAİ
- 06TPAO PETROLSPOR MİNDERDE FIRTINA GİBİ!
- 07İLUH DERESİ’NDEKİ KİRLİLİĞE TEPKİ; “SUSMAK ÇÖZÜM DEĞİL”
- 08KAYAPINAR’A 917 MİLYON TL’LİK ENERJİ YATIRIMI
- 09400 DÖNÜMLÜK MEYVE FİDANLIĞI KURULACAK
- 10Batman’da 1005 Ağaçlık Yeşil Koridor
- 11KAYMAKAM ÖZTAŞ’A VEDA YEMEĞİ
- 12“ALTYAPI SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR”
- 1313 MADALYA İLE ZİRVEDE!
- 14BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 15YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE




Henüz Yorum yok