Batman'da Kutlu Doğum hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor
Batman Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Pazar günü saat 13.30’da yeni Otogar yanı Mevlit Alanında düzenleyecek olan Kutlu Doğum etkinliği için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Batman halkını etkinliğe davet etmek amacıyla her eve Hz Muhammed'in hayatını anlatan 100 bin siyer kitabı dağıtarak etkinliğe davet eden platform üye ve gönüllüleri, şehir merkezindeki ve kırsaldaki tüm evleri dolaşıyor.
Platforma üye derneklerden Hira-Der, halkı Batman’da Pazar günü yapılacak olan Kutlu Doğum Mevlidine davet için anons araçlarını Batman sokaklarında dolaştırmaya başladı.
Batman Hira-Der önünden kalkan araçların üzerine “Alemlere rahmet Hz. Muhammed’e (sav) selamlar olsun, Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed (sav) ve 24 Nisan Pazar saat 13.30 mevlüd alanı” yazan brandalar asıldı.
Çiçeklerle süslenen araçlar, Hira-Der önünden Cuma namazından önce hareket etti. Araçlar, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Kutlu Doğum etkinliğine kadar Batman'ı ve yakın köyleri gezecek.
Konuyla ilgili bilgi veren Hira-Der Genel Başkanı Mehmet Ali Rüzgar, “Peygamber Sevdalıları Platformu olarak her sene Kutlu Doğum etkinliği düzenliyoruz. Peygamber Sevdalıları olarak böyle büyük bir organizasyon yaptığımız zaman dernekler arası görev paylaşımı yapıyoruz. Bu görevlerden bir tanesi de anons arabalarının süslenmesi ve çıkmasıdır. Bunu da platforma üye Hira-Der olarak üstlendik.” şeklinde konuştu.
Rüzgar, “Aylar önce kutlu doğum hazırlıklarımıza başladık. Hazırlıkların son aşamalarına ulaşmış durumdayız. Arabalarımızı süsledik. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü öğleye kadar tüm Batman Cadde ve sokaklarını hatta yakın çevredeki köyleri dolaşaraktan tüm halkı kutlu doğum etkinliğine davet edeceğiz. Tüm Batman halkını 7’den 70’e herkesi kutlu doğum etkinliğimize davet ediyoruz.” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DİYARBAKIR-BATMAN YOLUNDA HEDEF 2026 SONU
- 02DEV PARKTA İLK ETAP YÜZDE 58 TAMAMLANDI
- 03KLİMALI DURAKLAR HİZMETE HAZIRLANIYOR
- 04122 KİLODAN FAZLA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ
- 05KARATAŞ “BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜÇLENEREK DEVAM ETMELİ”
- 06“DOĞRU HABERCİLİK DEMOKRASİNİN TEMİNATIDIR”
- 07“İLKELİ HABERCİLİK TOPLUMUN GÜVENCESİDİR”
- 08O BULVAR YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞUYOR
- 09ANALİG ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA BATMAN ZİRVEDE
- 10PETROLSPOR, PENDİKSPOR’A HAZIRLIK MAÇINDA MAĞLUP
- 11BATMANLI ANTRENÖR ABDULLAH BAYRAM’A MİLLİ GÖREV
- 12HAVALİMANINDA İKLİMLENDİRME SİSTEMİ YENİLENDİ
- 13“DEVLETİN DİREĞİ MEMURDUR, EMEĞİMİZİ HEDEF ALANLAR HADDİNİ BİLSİN”
- 1429 BİN 797 İŞARETLEME UYGULAMASI YAPILDI
- 15BATSO'DA ADAY SAYISI ARTIYOR




Henüz Yorum yok