ÇİFTÇİ UMUT KERVANI'NI ZİYARET ETTİ
Başkan Çiftçi’den Umut Kervanı’na ziyaret
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Umut Kervanı’nın başlatmış olduğu deprem bölgelerine yardım seferberliğini yerinden inceledi.
Batman Umut Kervanı ekiplerinin yaptıkları çalışmaları yerinde inceleyen BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “6 Şubat Pazartesi sabah meydana gelen depremden dolayı on ilimiz çok büyük bir felaketle karcı karşıya kaldılar. Tüm ülke yek vücut yardım kampanyalarına başladı. Ülke geneli bir seferberlik başlatıldı. Batman ilimizde azami derecede en yüksek derecede elinden geleni yapmaya çalıştı. Sivil Toplum kuruluşları hepsi seferber oldular. Bunlardan biride Batman Umut Kervan’ıdır. Umut Kervan’ının yardımlarını yerinde incelemeye geldik. Maşallah çok özveriyle çalışıyorlar. Milletimiz, esnafımız, halkımız çok duyarlıdır. Halkımız özveriyle çalıştı. Harıl harıl yardımları taşıdılar. Her çeşit yardımı getirdiler. Allah hepsinden razı olsun.” dedi.
“MİLLETİMİZ ÖZVERİLİ DAVRANDI”
Yapılan yardımları tek tek inceleyen Başkan Çiftçi şunları söyledi: “Özelikle esnafımız bu konuda çok duyarlı davrandı. Acil ihtiyaç listesinde en çok duyulan yardımları getirdiler. Ne lazım olduysa; battaniye olsun, ekmek olsun, su olsun her şeyi getirmeye çalıştılar. Allah hepsinden razı olsun. Onları tebrik ediyorum. İnşallah bu belalar bir daha yaşanmazda bu şeylere muhtaç kalmayız. Milletimiz bu konuda özverili davrandı, yaptıkları fedakarlıklar için çok gururluyuz. Sivil toplum kuruluşlarını tebrik ediyoruz. Mal toplamada, yüklemede, taşımada, dağıtımda çok güzel organizasyonlar yaptılar” diye söyledi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KAYMAKAM BÖYÜK, 9 KÖYDE TALEPLERİ DİNLEDİ
- 02ANNE VE BEBEK SAĞLIĞINA EVDE TAKİP
- 03GERSAN ELEKTRİK ABD PAZARINDA!
- 04BEŞEVLER VE HUZUR MAHALLELERİNDE PARKE YAMA ÇALIŞMASI
- 05FERDİ KURT’UN EKİBİNE AHMET AŞSIZ KATILDI
- 06VALİ CANALP’TEN KAYMAKAM ARSLANŞAHİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- 07BATMAN'IN LEZZET HİKAYESİ YAZILACAK
- 08VALİ CANALP “AİLEYİ VE TOPLUMU MERKEZE ALAN BİR SİSTEM KURDUK”
- 0919 MAYIS HAVUZU YİNE EN TEMİZ HAVUZ OLDU
- 10BATMAN’IN SICAĞINA RENKLİ DOKUNUŞ
- 11Venezuelalı forvet Cordova, Batman Petrolspor’da
- 12UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 6 KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
- 13600 TON ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 14TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR
- 15MHP’DEN BAKAN MEMİŞOĞLU'NA BATMAN'IN SAĞLIK RAPORU




Henüz Yorum yok