KDP Genel Başkanı Bucak Radyo Yüksel'e Konuk Oldu
Kürdistan Demokrat Partisi (PDK/KDP) Genel Başkanı Sertaç Bucak, Mustafa Barzani’nin 37. ölüm yıldönümü nedeniyle düzenlenecek olan anma programı için Batman’a geldi.
Partisinin il başkanlığı tarafından organize edilen anma programına katılmak üzere Batman’a gelen Genel Başkan Bucak, RADYO YÜKSEL'de Dj Sibelin programına konuk oldu.Programda gazeteci Ferit TUNÇ'unn sorularını yanıtlayan PDK-KDP Genel Başkan Bucak ”Ölümsüz ulusal önder Mele Mustafa Barzani’nin 37. vefat yıldönümün anma etkinliği 6 Mart Pazar günü saat 13.00’da Vural Düğün Salonunda gerçekleştirilecektir. Bizler de bu program için Batman’a geldik. Anma etkinliğine tüm Batman halkını bekliyoruz” dedi.
PDK Genel Başkanı Sertaç Bucak, sürece ilişkin yaptığı değerlendirmede ise “Biz insanların ölmesini isteyemiyoruz. Kentlerimiz, köylerimiz zaten yıllardır yakılıp yıkıldı. Kürtler bir ulustur. Bu ülkede Türkler ne hakka sahipse Kürtler de o hakka sahip olmalıdır. Bunun için barışçıl bir mücadeleyi benimsiyoruz. Kürtler yaşayarak mücadele etsinler. Biz çok öldük, yeter artık. Türkiye İran’dan daha demokratiktir. Ama Türkiye bir Avrupa devleti kadar demokratik değildir” dedi.
Program da sorulan , etkinliğiniz için neden Batman'ı tercih ettiniz ? sorusunu BUcak şöyşe yanıtladı: Diyarbakır'da ki olaylar malumunuz. Bböyle bir oetamda Diyarbakır da böyle bir etkinlik düzenlememizin doğru olmayacağını düşündük. Batman'da ki teşkilartımızdan da öyle bir talep gelince değerlendirip, etkinliğimiz Batman'da yapma kararı verdik. dedi.
Etkinliliğimide tüm Batmann haalkı ve özellikle Radyo Yüksel dinleyicilerini davet ediyoruz. Katılımlarınız bizleri onure edeccek dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0176.362 KİŞİ UÇTU!
- 02“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 03ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 04ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 05MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 06OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 07ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 08Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 09“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 10PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 11OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 12BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 13KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 14BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ
- 15PETROLKENT’TE TEMİZLİK ÇALIŞMASI SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok