MERETO’DA ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
Batman İl Özel İdaresi, Sason’a bağlı Mereto Dağı’nın zirvesine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla başlattığı yol yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Batman İl Özel İdaresi, Sason'a bağlı Mereto Dağı’nın zirvesine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla başlattığı yol yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Zirveye erişimi kolaylaştırmak için yol genişletme çalışmaları yapılırken, zirveye yakın bölümdeki 2.500 metre uzunluğundaki yeni yol yapım çalışmaları da sürdürülüyor.
Yapım işi Sason Kaymakamlığı tarafından ihale edilip başlatılırken, Batman İl Özel İdaresi ile birlikte kontrollük hizmetleri de ortak yürütülmekte. Bu projeyle, bölgenin doğal güzelliklerine daha rahat ulaşım sağlanarak Mereto Dağı’nın doğa tutkunları, yürüyüşçüler ve doğa fotoğrafçıları için cazip bir destinasyon haline getirilmesi hedefleniyor. İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada; "Projenin tamamlanmasıyla birlikte, bölgeye olan turistik ilginin artması ve Sason ile çevresindeki yerel ekonominin canlanması öngörülüyor. Batman İl Özel İdaresi, sürdürülebilir kalkınma ve çevre dostu bir yaklaşımla bölgenin turizm potansiyelini artırmaya kararlıdır. Bu çalışmalar, Batman’ın doğa turizminde önemli bir merkez haline gelmesi yolunda büyük bir adım olarak değerlendirilmektedir" denildi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BİSİKLET KAVGASI KANLI BİTTİ
- 021,5 YAŞINDAKİ BEBEKTEN ACI HABER
- 03BATMAN’DA SİNYALİZASYON VE YOL ÇİZGİLERİ YENİLENDİ
- 04Ekmen, ''Kadınların güvenliğini mafya değil, devlet sağlamalıdır''
- 05232 MİLYON TL’LİK YASA DIŞI BAHİS AĞINA JANDARMA DARBESİ
- 06FERDİ KURT, İŞ DÜNYASININ TEMSİLCİLERİYLE BULUŞUYOR
- 07NASIROĞLU : "BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ"
- 08KUTEVİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
- 09GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDILAR
- 10RP'DEN ŞEHİR PLANLAMASINDA KAMU YARARI UYARISI
- 11SAADET PARTİSİ'NDEN HAYAT PAHALILIĞI TEPKİSİ
- 12ÇALIŞMALAR EŞ ZAMANLI DEVAM EDİYOR
- 13EMİNE CEYLAN TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
- 14BATMAN VAKFI MÜTEVELLİ HEYETİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
- 15KAYMAKAMDAN MORAL ZİYARETİ




Henüz Yorum yok